FLORIDA IMMIGRATION RUN IN CONFIRMATION

Met and Metters good afternoon, mi just a cum, Met mi know this off topic, but yuh nuh hear seh, immigration run in pan Toya dem , and gone wid Wengy and Aunty Patsy a Florida, mi hear them guh a the house 2 times. check it out Met, Ft Lauderdale peeps run it.

image-Optimized

photo (30)-Optimizedtoya-Optimized

0 thoughts on “FLORIDA IMMIGRATION RUN IN CONFIRMATION

1. but a neva patsy buckas di stori did run pon metty? wi did railly confuse sorry deh to di senda fram dem longtime deh ooooo

a wonda if a caw suh much ppl did a use di room as habitat

1. yes metty membah feelings did a carry fi di hous n bare tings…di seafood tiefins n live inna big hous smh…suh ow she a guh manige wid di kids now

2. remember seh some baddie run in last week and seh , Wengy a gwane like him a bad man, suh him next, the person mek good pan dem threat. And nuff people nuh like The baby mother Toya

1. see di comment yah and a di one comment di person eva mek pan di site…is wha a gwaan?
          Submitted on 2013/09/17 at 10:51 am

“Wengy” a ft.lauderdale Fl u next u duck n come back in the country …don’t worry they soon come for u too….u think u r a Badman

3. Last week badgyal tracy run een an warn wengy seh a him next pon flippa post….sure nuff next day dem pick him up!!!!

4. Let me give you some first hand knowledge Metters, You turn each other IN not your “yankee” friends and or associates. It your own country men they call up ICE for xyz reasons etc. Keep your status to yourself don’t trust nobody especially not your lover.

5. Who is the boy in the picture ? That’s not Wengy. Mi feel it fi mi fren Wengy bcuz him just cum not even three months good.

6. EVERY TIME PASTY GUH JAIL, SHI CUM BACK FATTER, PATSY I HOPE THE JUDGE TELL FI GUH HOME GUH COOK CURRY CHICKEN FI YUH SON, IS THAT U DID TEK THE MIKE AND TELL PPL DEM LAST YEAR A SHARON LONDON BDAY PARTY, THIS TIME HIM MIGHT SEND YUH GUH COOK SEA FOOD THIS TIME.

7. Who them gone with patsy and Toya and Wengy ?? You sure cause toya never get deported and Kiesha still a post har dance ?? Them could really love that bad and patsy look like she really was trying to focus Pon god by her Facebook status , Wengy too hype who the hell come back to a country you get deported from go back round the same people party eat with the same people throw 10 grand shower then you women brag Pon it like seriously people seh people wicked but then bring this Pon them self !! All go back to your partner you choose none of them to stand up and seh come we go move and live humble and gwan build no everybody want live like Kim and kanye !! It’s just very sad a next child going born into a father in jail the mother a criminal the grandmother a career criminal . People there is no reward to live like these people none clothes and shoes is not all cause me rather my freedom in a scraps than locked up in pieces as toys always seh clothes clothes clothes And only pieces

8. True @anon 7:03 They are very stupid all they preach about is thiefing clothes and rae and not even legal in the country…don’t the dumbasses know by now the social networks are monitored by Feds and undercover police…social Networks have made Babylon job easier and majority of the dumbasses who get deported do the same shit.come back and live same place and hang around same people. My stupid Jamaican people you need to learn the word Humble and stop make fools of yourselves

9. WHY BLACK PEOPLE MUST ALWAYS PUT DOWN ONE ANOTHER, EVERYBODY LIVE THEM LIFE TO HOW THEM FEEL FIT, WE ALL HAVE DIFFERENT VIEWS ON LIFE, AND SOME A UNUH WAH A LEFT THEM NASTY COMMENT MAYBE SHE HELP SOME OF UNUH, SO COME ON NOW, UNUH NUH HAVE FI A BASH THE WOMAN AND HER FAMILY SUH, IT NUH RIGHT WE ARE ALL BLACK PEOPLE COME FROM THE SAME PLACE, EVERYBODY CIRCUMSTANCES ARE DIFFERENT, SHE A GOOD PEOPLE REGARDLESS OF WHAT SHE DID OR DOING, WE HAVE TO JUST PRAY FOR THEM AND MEMBA THRY ARE KIDS INVOLVED. SO UNUH GIVE THE PEOPLE THEM A BREAK.

10. The guy in the pic name Damion a fi him bredda wengy come ketch a f**k toya inna d house so mi confuse why them put up damion….Hi met GM….give me a minute let me call my link and get this story…

11. HopeGod bless them, no one deserve to be brought into this world without both mother and father. Who are we to judge her life. Hopefully them learn to keep calm after this for the kids sake.

Leave a Reply to Sketel bam Cancel reply