FLORIDA TEAR WHEYYYYYYYY

0 thoughts on “FLORIDA TEAR WHEYYYYYYYY

1. G’MAWNIN MET & METTERS!!
    Mi nah lie, after fight bruck out mi scour fi lost wallet & money! What a way di man dem fight like gyal! LMAO No sah! Flipping & Flopping on di wet floor! What was the fight over? a next man? :cd :salaman

1. De bwoy in ah de white pants, ah try heng on pon sumin fe nuh drap, an grab har scarf by accident :cystg :nerd

2. MAWNING METTI AND METTERS, A WHEY COULDA CAUSE DIS YAH BATTERATION AN RUCKUS? FLORIDA PEOPLE PLEASE COME TALK DI TINGS DEM.

3. Lesson here: If waan bruk fight stop dashing d champagne so onno can have a good grip den have a proppa,drag dung, dutty fight

Bunch a careless sissy man dem

4. Morning Metsy :peluk metters blessings
    Unnu big tuff battyman no hab no behavior eeh man look how dem do the ppl dem place n roll all bout like is a bed dem inna di tall one lend di other one the table inna him back tho smh

5. Hope that is where things will end still or if dem ago still fight dem just nuh badda wid di weapon. Di way dem a move dem can just set up a mud wrestling match.

6. me say the man take up the white table top and give a next man a rass lick with it in his back.. me say when the lick reach hi.. him make a dip and dip pan the woman dwl… when him realize say is a woman him dip over pan.. him help her up.. with out even defending the rass lick weh him get inna him back with the table.. the lick tun him into a fool :ngakak :ngakak :ngakak

7. Let’s get this straight, selectors who are constantly instigating the informer must dead thing is now saying call the police to lock them up??

8. Now THAT!! is what you call real dustments!!! Beaten fe last ah lifetime____________________________________________________________________________________________________________________________

1. _________________________________ :tkp :tkp :tkp :tkp_______________________________________________________________

9. i cannot :ngakak :malu :ngakak met why u and the bloggers dem trying to kill me :ngakak :ngakak security security dwl

10. di maddest and funniest thing , when di selector seh ‘ unno call di police fi mek dem lock up dem man ya’ no sah!

11. You know this is a Jamaican fight. Jamaicans nuh know nuttin bout fist fight, dem a crab chair, table, bakkle and whatever in sight. Glad nobody never get stabbed or shot still.

12. Dis a jus one big skettel brawl….wen yuh dash fish pon land dis is exactly wat dem do, jus a flip-up an flop-up all bout

13. Long time mi nuh luff soooooooooooooo. Met mi nuh like yu again. Yu ,ek my belly cramp mi. This fight is so funny. See di way the man in the tiger print get fling pon ground like a raggy doll

14. mi guh back guh watch fe si if ah true weh omg comment about the spliff and i started to cry laughing! real yawd man dat..everyting deh ah grunt except feem spliff *wiping tears*

15. OMG Met. dem behavior nuh stane good at all. mi seh the 1 inna wid the dreads did look like mi babyfather who move gone down a Florida but then me look again and seh him would neva rass brite fi fight inna dance. and have on that damn blue and white outfit. but then me seh him never party like that when him did live here in NYC. mi did affi call him and ask him and him seh ” am i stupid or something. him nuh party nor would he fight inna no body dance. any way me seh the ! wid the piece of spliff inna him mouth nuh stop throw shit like a battieman but that damn spliff was still him mouth. lol. no man dem need fi do better then dat. dem just a slide all over the place.
    dem a Big ass Man dem need fi do better. what kind of pussygal fighting was that.