cyber bullying, everyone can’t be thick. he is himself, how do you know he doesn’t have sickle cell which means you are making a mockery of people’s sickness. he could very well be that way naturally.
Sickle cell and spliff eena hand and likely licka a jink same time? gwey man. Sickle cell and full up a tattoo a teck een numerous inkings..unno too much wid di foolishness…kmt. Guh dig a hole jump eena and tap di foolishness.
Sell d chain dem, stop buy bleaching cream and go buy food
A him seh food, clothes and shoes last.
Daffy bleach out bredda….101 poun.
Crawny badddddd..
DAMMM YO all the man tattooo dem baggy …..lol
Did you all realize is not everyone born fat . Leave the youth alone.
Most a di weed head dem mawga bad.
Mi know nuff mawga man an dem healthy an trang same way….but why di marina so long??!!
cyber bullying, everyone can’t be thick. he is himself, how do you know he doesn’t have sickle cell which means you are making a mockery of people’s sickness. he could very well be that way naturally.
cyber what???????????? :travel
Sickle cell and spliff eena hand and likely licka a jink same time? gwey man. Sickle cell and full up a tattoo a teck een numerous inkings..unno too much wid di foolishness…kmt. Guh dig a hole jump eena and tap di foolishness.