lol can you please leave me alone @Wicked. It is Aneka bed is just since Aneka ugggggggggllllllllly ass hairdresser move in the boutique/hair salon Aneka start buy from the midget and mek Sanchia reach inn a har bedroom.
Aneka how yuh love invite gyal weh yuh juss start par wid inna yuh bedro0m so, why yuh nuh install a mirror in the living room …yuh fi do better a so yuh open to all !!!!!
Mussi inna dem cayliss store dem tek di pics
Pause ……. unu dont kill me
where is ispy .. HOW did this pass me :hammer
lol can you please leave me alone @Wicked. It is Aneka bed is just since Aneka ugggggggggllllllllly ass hairdresser move in the boutique/hair salon Aneka start buy from the midget and mek Sanchia reach inn a har bedroom.
Aneka how yuh love invite gyal weh yuh juss start par wid inna yuh bedro0m so, why yuh nuh install a mirror in the living room …yuh fi do better a so yuh open to all !!!!!
install a mirror in the living room … MET GET ISPY :ngakak
:maho
weh mek unno a loud dem up suh fah man….dwrl
Mi walk choo di BOOteak weh day fi seef anyting in deh fi purchiss fi Sindee. It r baay fleas mawkit tings….cho.
Willy yuh fi stop it, yuh can’t even turnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inna di booteeek as yuh call it …
that is aneka’s bed, sanchi dont live nowhere, she kotching a farin