FOOTA DEM NUH FI MIX YUH BUT YUH KEEPING TABS AND UP TO DATE

HIM CUDDEN MEK IT PASS HIM……….AND A CALL POPCAAN NAME AND HIM KNOW POPCAAN HAVE HIM WOMAN …IS A GOSSIP PAGE FOOTEETAH A RUN? NO MAN MI NUH UNDERSTAND..ISNT YOU A SELECTOR FOOTA?? UNO FI STAY INA UNO LANE AND STOP CARRY DUNG DI BUSINESS

11 thoughts on “FOOTA DEM NUH FI MIX YUH BUT YUH KEEPING TABS AND UP TO DATE

1. This BOY…this boy have some serious issues, neva see a man who love mix up!! Him jus ave fi drop in Poppi name.. then talk bout, na mix him up! she lef YOU 5 years ago! But we don’t need to tag Poppi cause it wasn’t him who did stalk and ketch stroke over the women front!

Popcann deh inna London for his SELL OUT SHOW!! And u dutty foota want him women fi call him n stress him bout Ishawna mixup to much. Yuk

2. people was tagging the man, if he ignored y’all would have said sumn about that. Damn if you do, Damn if you don’t

3. A betta him did just give ishawna di suck an done yuh hudda still have yuh gal sir. Masika like him bag juice di tings issa good look.

4. Poppy she “Leave him name outta unu small talk” him show sold out. Foota yuh deh pon di boat wid di weak wifi but yuh ketch every piece a gossip. Yuh really nuh have no life if yuh have time fi post and call up a next man name. How is your immigration situation Estrogen Queen? Mek wi talk.

5. But a people did a tag footah. side note after the pic now mi see why footah did a hype up him artiste fully bad fi clash masicka