FOOTA DIS IS NOT GOOD WILL

0 thoughts on “FOOTA DIS IS NOT GOOD WILL

1. Footah yuh a real dwag sh*t unuh…She shoulda hawk some spit inna yuh face…OMG what a humiliation…Footah as there is a God mi woulda sail the tin mackerel inna yuh stinking mouth…dutty drankcrow. :marah :marah

2. Foota u are SCUM!!! dutty ole crawny big foot nasty insecure dogshit suck yuh madda!! Why u do this to the ppl dem girl child? the young lady dont know weh fi do is like she really want the things to how long she stood there while he hurled insults at her. Ishawna and the new baby madda good fi liddung with dis ya stinking hog yah.
    Foota u nuh haffi a disrespect ppl fi get a hype. Just play good music and be professional and ur thing will shot. Why u a style up the woman suh? oh my Jah from I was bawn.
    Unuh nuh see say we have a new Ms. Maggie pon we hand. Matterhorn long lost bredda welcome to the battyman family of styling woman like a asshole unuh come outta.

3. Mi blame dat little gyal doe cause no matter how mi hungry I would walk away..but a dat wrong wid di generation now they have no pride

1. an den di hungry belly one dem in a di background a talk bout teck it nuh yuh a ediat teck it… an when him see she him a teck it too far him a talk bout yuh want di money a dat nuff a dem crawny looking egotistical johncrow dung deh use an prey pan di people dem pickney him fi memba him have a girl chile an di girl a smaddy pickney too.. do unto others mi heart hurt me when mi watch it ohh god

1. Di Mumma dem pimp out dem daughta and di nasty pedophiles a tek advantage a di poor girls and boys.God nah sleep.

4. The minute he saw her getting uncomfortable all jokes shud a tap right deh so. Him too outawda man and a look praise on his ig for giving her di lickle grocery. She shud a just box him. Wrenk!!

5. Foota memba say Ishawna come talk say not even food u nuh put inna yuh house so maybe u shudda buy the groceries carry home instead.

6. All dem bloodclaat can deh wudda connect inna him face inna di early mawin essi. Him brite kmft a cudda wah do dis wata mouth boy

7. she was afraid of further embarrassment. she say yuh brite and like him want trace. f**king dog shit she shoulda take out her dutty pad and stuff it inna him shitty nouth stink like.

8. Some ppl start get money and don’t remember what hunger feels like I couldn’t watch this video to the end because it almost make me cry. This is not entertainment this is wrong in so many ways. The girl is so shame you can see it all over her , it’s like she thinking about walking away but she thinking about the next meal. Emagine a big man like this that just get a daughter how can he do something like this one thing I know if Beenie man was there he would of stop it

9. Hungry for hype this is what need to be in the star dirty minded big man like him taking advantage of poor ppl

10. Met is there any way you can find out who this little girl is and set up a drive for her I am willing to donate. Pls

1. The only thing I would encourage u to donate to her is some pride..Nothing is wrong with her, she slim that is all

11. After him dis up the gal and people say him wrong him a mek post bout people feh go suck dem mother him lucky mi never answer him, because all when him dud a suck ishawna she still did a bun him so all stink foot gorilla looking motherf**ker like him shouldn’t even mention that word. I swear mi did ago done him.mi just cut mi eyey and scroll pass him post

12. Me sey it hurt me to my heart how him talk about how she looked hungry . Foota u have children u can’t treat like dat no blessing for u ‘ so damn ugly look like any gorilla or Tarzan to be poor is a crime . Jah no u violate poor ppl bad 🙁 No that gal bun u & run with u ugly self .

13. Sumbady run bak da segment weh ishawna was complaining about dis stinkin foot pussyhole a hype a road n fridge empty

14. Dats why nuh care a wah mi not going to any of deze type of events. Play di frickin music and meck ppl dance, dats all you called to do, not one rass more. Not a ting entertaining about any part of dis, and this is a man who just had a daughter. Does he know what kind of body his child will grow up in, or what kind of life she will face? Have some decency and professionalism bout unno man.

15. No wonder the island is in the state that it is in. Everybody contributing to the fckry wid dem mindset and thought processes. All the people shown on the video were laughing, not one person went up there and removed her or tell him to stop it. Everyone was complicit in the madness, he is not the only one to blame. What if she is truly malnourished and is that slim because she is not getting enough to eat, where is the funny in that? is that something to taunt someone about. You in a poor/depressed area and you going to call out ppl on how they look hungry. Faada lord, as flawed and sinful as mi is, may I never lack wisdom and empathy in this life.

16. Na sah!!! The ting is you can see she not to right in her mind!! Him tek advantage of young girl who N knw wha gwarn..it would b different if she did tan up next to him a laugh with him…but it’s like ppl dem push her up deh..she look confuse… if it was a hot mawga browning gyal he wouldnt dis har soh

17. met.. afternoon. .me say u clap back lovely..anyways. .yes dwrll..me see him over pan him page a comics bout people chat too much and one bag a tings.. foota.. karma is a bitch amd I will have my popcorn and spliff waiting for your day of embarrassment. .imagine. u a gwan like u have charity drive..the girl never tell u she hungry and met right..she want a box wid some pride and ambition..but u foota..big crusty man like u a try hype off a this poor 17 year old. u soon get what u looking for

1. I cant believe she stand up deh mek dem shame har so..smh..foota waa look like him rich but ishawna seh many times fridge empty so there goes that

1. I was just saying this same thing, how di first babymother did a complain say hungry a kill she an di picney. Mek Foota gweh, it’s nice to give but a how him do it disgraceful mek it doesn’t count as an act of good will. That is shameful and disgraceful. All the big sower gal dem ago tek this mek joke becaz dem malice di gym and married to di fridge :sorry

18. Then how Icewata did say she did a dead fi hungry a Footesha yard, so how how him a buy food fi gal and never stock the fridge at him yard. The girl wanted the money, the food thing embarrassed the child. Me would bawl and shame yuh see. When me mother send me to beg, I used to bawl living yeye water and nuh want go. Me did dine fi get big fi go wuk.

19. foota why yuh neva orda food fi yuh house like how yuh a bawl out fi di 1/2 dozen raisin bun, di tuff crackers and di hardough bread.. yuh nay nah orda like dat das why hoeshana she nuttin neva inna di fridge but di light wha come on when yuh open it… outa order and bright..

20. This bwoy yah is a dawgshit si. Why mi don’t f**king like him old stinking foot bwoy weh him mouth smell like summary shit ina it, why him duh the little girl like day fi get ah hype dawgshit memba yuh have a daughter man aguh duh worst to hear n yuh aguh watch and can’t duh nothing bout it. Ah weh yuh plant u aguh reep ugle nuh bloodclatt :marah :marah :marah :marah

21. Met say a ting: This generation nuh have nuh pride #true word#. Look at it keenly; you think back in the days dem bwoy deh coulda even look pon we growing up much less fi it reach ya suh? No matter how you hungry, you woulda tek show off and doan tek it!!! Him is a real low life johncrow but dem lickle gal ya fi have pride. A same sometime you see some nice lickle gal wid some ole dutty bwoy wid dem pants tie on pon dem knee and the whole a dem dutty underpants a show (including the batty) and a dem dem a model wid. Dem fi have pride. That lickle gal shoulda tell him fi kiss har ass and tep weh lef him – bottom line.
    :travel

22. Be very careful of how you treat people when you are in a place to help , God is watching you ,remember that pride comes before a fall. we are very abusive and demeaning to each other.

it is the same (mi a look down) on you mentally that is in the service industry. Thank God that GOD loves us or we would be totally ruined by those who think they are above us.

To the young lady in the video tek wey yourself and go on your knees and seek God face, go prove for yourself if God real or not and you will see things fall in place for you,

what come in mind to tell this person up a top is to…. but just say bless you and step.
    also real men protect and provide not exploit.

Met you know say we need ,a How to be a man school, a bet a lot of these men grew up without positive male influence in their lives.

23. luk like scatta leff supm up inna cockyawna cratches ole weh yuh guh suck out nd it now a bloodclaat mad yuh cuz a muss mad yah mad fi duh dat, wuss tuh a 17yr chile a suda my yute yuh deal wid suh,yuh asshole yuh