FOOTA HYPE YUH TOO MIXUP

IMG_6169

IMG_6170

FOOTA STAY OUTA WHA NUH CONCERN YUH ….WHY YUH WAA SI SHAMPOO HOOD? ARENT YOU A MAN?? YUH NUH ASK FI SI DI WOMAN PICTURE DEM BUT YUH WELL WAA SI SHAMPOO

31 thoughts on “FOOTA HYPE YUH TOO MIXUP

1. BATTYMAN FOOTA HYPE WANT SEE SHAMPOO BUDDY DWRCLLLLLLLL…ME KNOW YOU WANT F**K SHAMPOO LONG TIME BATTY MAN FOOTA HYPE YOU COMING OUT THE CLOSET BOO????

1. STFU…de man have a point. A company yah look fi help yu out a yu mumma wardrobe? :maho or a yu de gal whey a gargle Joe balls :travel

2. Dexta face looks like him have a royalty on his arm to backside!! DEXTA FUSS LIGHT SKIN PUSSY AND DEM NAA GUH STOP TALK SMH A SHUDA SHIT SHI SHIT PAN HIM BELLY :ngakak

3. How is she wickid and dexta naa guh stap chat and f**k r? Kmt him frighten till him get f**k a shufa sumn wuss

4. BUT UNO WIKKKED EH MAN!!! DI MAN SEY A “WONDAH” A WHA KINDA PIC SHE HAVE A SHAMPOO MI KNOW MI READ DI SED TING UNO READ RIGHT AN MI NUH SUH FOOL FI NOTICE DAT SUH HOW UNO A PUT BATTY TING INNA IT!!! BOY FI A SET A PPL WEY SO HOMOPHOBIC UNO FLING OUT DI BATTY TING QUITE OFTEN!!!!………DA PERSON WHO SEND IN DIS A SO IT BUN YUH FI FOOTA!!! NUFF BELLY A CARRY OO :travel

5. dem obsess with white woman from post slavery, dem really jealous a bill cosby till dem will do anything to be in his position. d white gyal fi start shit ina dem mouth an tape it.

6. So wa if foota wa do that .. U post it too met n it don’t concern u so me nuh understan dwl

Mek foota laugh n chat to man

7. That statement what Footage hype mek soun suspect why would you wonda dat? the only pictures shi woulda have of Shampoo is him dick ah dat yuh waa si yuh luk like wen ah ooman si yuh teapot dem start vomit!!!

8. Yes foota dash out the whore picture yes… Why not she a walk with her pussy on her forehead and ah f**k down the place. Now we have a face to go with the boney pussy. Lol :cool

9. I want to know is this women benefiting from all these men she have under her belt, sorry skirt… if this was shampoo women at one time was she taking care of him.. what this women have she must be taking care of these men because she clearly say dexta wear brief or whatever so that is a indication that she might buy the man clothes down to his underwear lol… When it is time to sex a women the men don’t care how many hood she had and which hood she had it’s their chance now… lol

1. She gets nuff black cocky…. The kinds she only seen on her blue movies she used to watch in her cave in Yugoslavia.. That’s the benefit !

10. She f**k nuff people. She did deh with some regular man Caution Mac until him get lock up … then shampoo.. she did a f**k the whole a nj but the thing is she has her money. She all a make porn video with Roman BadGyal. Anuh artist alone she f**k, she just f**k whoever hype at the moment. and true she white they feel she betta than the rest a di gyal dem