FOOTA RUN INA IT PAN CHARLENE

21 thoughts on “FOOTA RUN INA IT PAN CHARLENE

1. Charlene-Done-NewYork…Layla Duttywine :ngakak :ngakak :ngakak Foota turrrrble.

Ishawna stawt fret…Foota say DNA is coming :ngakak :ngakak :ngakak

2. what a rass him go do dna and Ishawna pickney a nuh fi him own omg unnu would unleash a spirit of bitterness inna footesha.
    I have always said this though when in doubt do a dna cah ppl ago run in pon this but thank God fi US embassy for highlighting that some Jamaican women are serial bunners and love give jacket.

3. moyupsettdem you have no bizness commenting when you are Ina a worse position.. you sure that lickel gal is for Rojah?. You see how fast you pick up Dewayne fi play daddy as Rojah did get lockup. Me can bet you been did a sleep wid him cause him a play fadda to ur dawta and nah own up or spen time wid fi him own flesh and blood. stop think you and Tina or Dainty Ina di same class.dem nah mine. Or gi Dewan no front that’s why him a Gwan like him hate dem. Him see say you frighten fi big hood that you willing fi pay him fi be a bum. Gal go look a life .is there anything left out ur Tax Return ?cause we know a you a spend.

1. She really don’t know who are baby daddy is! Is 3man the lil girl call daddy sad. And out a all a dem she look like buggy 2 flashy not you sad!

4. F**ker dem Charlene pussy busy nuh bloodclaut she walk and a gi out jacket.. Bitch go find who breed u.. Bronx garbage pan bronx f*k box walk and f*k anything.. bout u 200% sure a matterhorn pitney A must God breed har fi tru dutty johncrow.. she so f**king hype and a walk wid raffle pussy… This gone world wide to rass Charlene need fi go hide or she needs Maury help.. How u suh bright fi bring man gone a court and not sure a fi him pitney what a dutty nasty johncrow no sah dis serious bad bad bad.. f**ka u

5. Charlene aka greata hole f**ka u… u love dun madgy son n he is not the father u suppose to shame bad my girl… bout u gone a court a look child support

6. Where does the little baby fit into all of this,,,is anyone even thinking about this innocent baby and how this may affect her in the future?

7. Grata hole me can’t belev u so wicked to d man no mon Charlene dun nyork ow you bad so you really no know who breed you A Jesus breed har fi tru Me caan believe it Me a drive Am get d video an nearly crash foota give me joke Jesus d gal no shame She tek too much and not using protection greata you life sad bad

8. Mi gudda swear mi comment pan dis last night…..Dis mixup boy. Some a dem fi get all some tight Jacket fi mek up fi di starving kids in samoli. All like a him maggie! fi get all chee jacket one time.

9. Him probably all have couple more in a di joseph jacket of many colors,look how much pitney him have a nuff man a big up dem self and a walk and a hugs and gloves up pitney whea a jacket,one ting mi know JACKET caan plaid out dem have Jacket fi all seasons at least him Tek off dah one yah early some man wear Jacket fi a life time

10. Buggy too Flashy dawg link up Maury your mouth needs to be swiped,Laylah dutty wine need fi know who is her biological daddy in a real life,Charlene Dun New York put that in motion nuh B

11. Dat Tony fi get man. Him love style and class people gal pickney too damn much. Im still laughing at him. To know he was with such a classless woman makes me giggle. A friend of mine got a jacket once that he had to financially support even though the DNA came back as him not being the father. His name was on the birth certificate and the judge stated that’s who the child recognized as being her dad. So if I was Charlene I would lawyer up and bring his ass back to court so he can take care of his child. Sometimes you don’t have to be the biological father to be a dad. So if he loves the child as he claims he should man up and do the right thing. In the end it’s not the mother that suffers it’s the child involved. This should not even hit the public because its an embrassment to the child. Mommy probably have another man wrap up with but this child now don’t have a dad.

12. Huh you really want him to mine a child that’s not his. When the girl set up the man. Your entitled to your opinion. But to me that’s crazy

13. @jus a laugh a dat yuh seh a dat yuh really seh him fi still wear di suit and maintain it same way yuh fava BCLOT idiot after dem carry di man guh court fi clean him out and when yuh tek a stack is not even di man youth, mi nuh like Matterhorn and di wul heap a tracing him gwaan wid more time but if a my son dat and shi duh dat gal and pickney afi leggo.