FOR THOSE WHO ARE NOT ON MY FACEBOOK

16 thoughts on “FOR THOSE WHO ARE NOT ON MY FACEBOOK

1. It seems she provoked Ishawna recently cuz is the second time shi mentioned Nicki Z out a r mout wit bitterness! But shi fi kno seh man will BOX r dung fi di Z widout apology! Humble mice Ishawna turn fancy cat to rawse hype suh?:cd

1. Any man teck up woman argument a batty man if Nikkiz can tawk reckless be prepared for wat Eva comes with it bout man will bax dung kmft I can’t stand a bone inna ishawna but how man drap een

2. dis hoe need to sit her ass down..how she look suh like decomposed body…nah sa my girl nuh da odda day yuh did skinny and look good..yuh look like yuh a go a lil kim doc…..hit da gym and stop bleach u look like a old chinese lady

3. To be honest Nicky Z and Ishawna run very close ina the whoring lifestyle so dah 10 times worst something deh need more witness.

1. Guess im not up on the selector dem because I thought nikki z was a nice girl. This is the first time I hear her name call

4. Shi look like shi a tek male harmones!! Y shi look suh hard? Shi reaally whore out now the innocence gawn and di refine look gawn! Sins Sins Sins destruction! :berduka

5. Heller Ishawna member ur mother Jackie wasn’t a mom all she do is run dwn young boy & thief clothes for them so stop it …. U never grow good so gweh

6. Ishawna u growing ur son the same way cause u ship him off to ur sister….Ishawna u r social media hot and if u no ding bout foota u no get no hype gweh

7. I guess she couldn’t get wolfred fi use the same apps dem weh she a use pon ig cuz pon ig she fava halle berry wid this hair. Come to find out u really fava wen dem throw salt pon bullfrog. Tek it off it doe look good