FREE SHIPPING?

Met! This wukless bi**ch Lisa wey look like a premature (Edited). Bout madison getting baby sister or brother soon. She have har pickney living in Florida while she in NY a whore dung the land. She gonna drop out one more to ship it off somewhere else

0 thoughts on “FREE SHIPPING?

1. Why the f**k unno nuh leave the people dem business alone unno just live behind the bloodclaat Internet and caah show unno bloodclaat face why yall so mad about the girl life look like the gal Tek somebody from unno mek it ah bun unno Suh yall Bronx bitchess just upset mi soul with this behind the Internet shit unno need Fi go look a life man n if unno si the people unno caah face dem

1. how it look like she tek somebody from sender?????
      if is dat bleach out batty man you are referring to then u addressing a bunch of women and therefore addressing the wrong ppl wid dat statement cuz LISA man UGLY N HIM UGLY BAD TO! Lisa you’re like 21 and me sure u born a forrin my girl why dont u work !!!!!!!!!! WHY U KOTCH WITH PURPLE AND HER MUMMA ?>>>!!!! bout bro or sis soon .. u dont even have shit to give the new born

1. First of all met that baby is Lisa niece.big hole sender y unuh sun worried bout Lisa bloodclatt life u sound vex cab British no wah u.ano Lisa fault men u hole dead.di time yah worry bout Lisa and Madison u woulda go worry bout u 3 pickney dem way u and dem kotch Inna one room wid u sound vex cah true Lisa live somewhere she no out a door.British no wah u stop call dung British phone and go learn fi ten care a u dutty like di time u Inna ppl business. Dutty gal British f**k u and duck u him say u pussy big dats y him always mek u suck his cocky.whoring gal go look a life wid u frounsy self

2. Big pussy dun out hole ceon yuh have 3 bloodclaat kids still live inna yuh madda house with yuh battyman looking father just true Lisa a Tek British it nuh stop bun yuh if ah nuh u send in the gal pic are yuh mek yuh Lo life friends dem do it something wrong but go like a better life cause yuh babyfather is a big batty man yuh need Fi move out ah yuh madda house and go start ah life n stop worry about people business mixup big pussy gal

1. Seon nah no life all she good fah is sit dung and chat her friend dem.she need fi go wash har dutty clothes dem di time she a play victim.if Lisa wah GI Madison 50 brother’s and sistas so what.u upset cah British cum all ova u dutty face and mouth and no wah u.go ave a seat wide u mash up body u stink like.British a mad u don’t u ave 3 pickney Inna u madda house way u ugly step fada no like u and want u out.go worry bout the pickney dem u dash way at least if Lisa breed she willing fi carry it. Abayyyyyyy British a mad u don’t u ave a baby fada way no stop beat u fi British fine another post bitch.

3. Lmaooo. If i laugh i dead. Jealous ova bruk pocket batty man British. Uno sick. Stop stray from the story. The senders is simply saying this young lady is not capable of taking care of one child more over to go have another one. I went to school with Lisa and the way she turned out is a shame. Have Madison living with her father in Florida so she can party and whore dung Bronx. Kotch a people yawd. Working as a HHA. But ready to have a next pickney. All you Bronx muck is the same. Have no purpose pon this earth. Uno really need fi get a life. Mawning Met and bloggers

1. Identify u sell cruff don’t u working as a HHA too.British pocket bruk fi u can yah clown ass bitch.u sound very upset. Y is sender so concern about ppl life who can do what from who can’t y don’t she go find something to do with her life the time she’s worried about Lisa life who she’s f**king how many kids she choose to have and Madison life.bitch worry about ur own life and kids u got 3kids u don’t got chores homework summer camp something to do with yourself ur very concern about Lisa life and where she live at at least her family not putting her out like urs at least Madison dad taking care of her and she’s happy and Lisa can fly whenever to see her daughter but ur mother keep throwing u out and ur baby father don’t want u in his one room shack Caz ur a certified whore.

4. How about yall stop hiding behind the Internet n tell it to the girl face Lo life dutty Bronx bitchess why yall so mad about the girl life kmft unno need Fi go back up inna unno madda pussy

1. apparently you hiding to…y is ur name anonymous.. wah Yuh nuh write ur government name and alias over Yuh name…since Yuh so bold sho this likkle girl and the world Yuh defending har.

5. Y yall love ❤ talk about people kids so much if the girl daughter wanna live with her father at least she in good care unno need Fi cum with a better story

6. y do y’all wanna talk about lisa maiden bin living with lisa all her life and now she live with her dad its a problem now????? LOOK PON ALL THESE DUTTY BITCHES INNA BRONX WEH A F**K AND HAVE 3 TO 4 PICKNEY AND STILL DEH A LARTY AND A WHO OR WHO CHILD SERVICE TEK WEH KMT UNU LOWE THE BLOOTCLATT CALL,SENDER U SOUND MADDDDDDDDD ASSSS F**KKKKK

7. Wow …and how is all that important to the senders day….the young lady is making her choices…living her life her destiny…thats why we are here…to walk our own path…peace

8. AS THE LADY WHO DID A CUSS THE OTHER LADY IN MI AREA DID SEH …GAL A MOVE LIKE A PUSS , JUST A BREAD AND PUT THE BABY DEM ALL OVER THE PLACE :ngakak

9. I don’t know none of these ppl But mi a read these comment an nuh stop laugh when will ppl stop this cussing over man thing lol lol but i have a question tho is b4 after she lef di man she an r fren dem know him a battyman ppl iy don’t look good fi a cuss over no man it’s never worth it caz dem same man u a cuss over will one day be your ex an then you look like wtf did i see in him fi a cuss nobody over man will alway be jumping from one gal to di next an it only mek dem feel good fi have gal a cuss over dem

10. See true a bitch can’t beat me…A suh di little dirty Bronx bitch dem with them likkle jun-juh pussy love walk and tekk people bloodclaat man and at the end of the day LISA BLOODCLAAT NOT CONSPICUOUS dont live a bloodclaat place DI THREE DUTTY gal dem need to stop suck off every DJ dutty cocky and mekk dem f**k dem innah dem batty cuz dem whole nuh have nuh grip. Stinking pussy Tiffany, yuh stop mad over Fresh Prince yet? You nuh stop stalk done Fresh Prince cocky like a gold pave him cocky, Yuh member when you did give Fresh Prince crabs and gonarrhea? Yes people a dats why him leff di lickle dog caz she nuh stop f**k har so-called best friend dem from man to woman the three a unnuh bloodclaat them need to quarantine unnuh bloodclaat Purple me hear sehh you have pussyclaat AIDS and yuh look like it fi true Lisa stop tekk di people dem man breed fi dem and guh dash it away you too nasty unnuh hole comming like garbage truck suck too much hood unnuh must have bloodclaat herepes all two hood innah unnuh hole one time fi a bottle money unnuh f**k fi go pan flyer unnuh is like a pit toilet the three a unnuh guh suck unnuh mumma and stop walk wid unnuh pussy in unnuh handbag, trade dat fi twenty dollar

11. dem a whore man the one name tiffany barbie no stop walk and give people man and woman dem har gonnarhea purple have aids suh me nuh doubt the three a dem ahve it caz dem nuh stop f**k them one another

12. UNU COME SUCK OUT MI GUDDDDDDDDDDDDDD PUSSY!!!!! Y YALL ALWAYS TALKIN BOUT MY VAGINA I NEVER BURNED A NIGGGA STD IS NOT FOR ME ME AND FRESH PRINCE LEF LONG TIME BUT YALL STILL ALL HIS NAME. EVER DAY UNU SIT PON WI NAME LIKE A FOOD YALL DUM BITCHES LOVEEEEEEEEEEEEEEEE USSSSSSSSS JUST ADMIT THE F**KING FACT!!!!!!! YALL SAY WE BRUK AND WE AINT POPPIN BUT EVERY THING WE DO BOTHERS U GUY;Y??????????? UNU LUDDY PUT ME UP 300 TIMES I DONT GIVE A F**K!!!! AND AALLL UNU DO A TALK BEHIND PINK WALL BUT WHEN YALL SEE US WELL IN OUR FACE AND LIKING OUR SHIT ON IG! IF UNU WAT FRSH PRINCE UNU CAN HAVE Y UNU HAVE TO CALL ME NAME A STORY UNU A LOOK OR WANA KNOW Y WE BROKE UP AND WE NOT TELLING YALL,,, UNU TOO BLOOTCLATT FASS AND NUFF IF IM A HOE LET ME BE THAT HOE!!! BUT THIS THAT HOE UR NIGGA LOVESSSSSSSSSSS!!!!!

13. Tiffany admit the blookdclaat fact the only reason unnuh nuh get dust yet is bacause people afraid fi get contaminated from yuh likle crawny blood, my girl yuh too bloodclaat hype stop suck man hood fi outfit my girl and go a people dance go hype unnuh lickle stinking self girls like you all over the world i dont have no respect for yall aint no f**king role models go dead like the dog that you f**king are perrnnnnnnn

14. Blah blah blah!!! British don’t love none of yall.. He’s interested for the time being. But the minute he find out your dutty whorish ways he gone… He loved his first baby mother and a brown girl he was talking to from the Bronx. Lisa stop tell people you business. The same people that be hyping you on ig is the same ones telling him and everybody things about you. My advice to you. Stop venting to any and everybody. Them only listen so they can carry news! Dutty big hole no edge tiffany. You’re a walking STD. We know couple dudes well that say you burned them. And we saw ya ig post. Nah bitch you ain’t famous. You just mucky. So people a chat bout you dutty deeds. Carry on. Sad bitches

15. lames tell den niggas admit that uni just want a story to run with and think y’all can bring people down uni come yam mi and come off a wi name I’m some lil un educated badmind wack bitches!!!!! everyday is something new leave us alone and stop watching cause cause we still living but unlike like u guys that fret on us everydayyy DO YALLL EAT?????? UNU GET PAY FOR THIS?????? THIS ALL UNU DO RUN PON THE WALLL EVERY MINUTE BUT THATS KOOL THO KEEP UP THE JOBS GIRLS LMAOOOOO COME YAM MI CLEAN PUSSY DONT BE SUPPRIZE UR MAN IS HERE AND CANT OR WONT LEAVE ABAYYYYYYYYYYY