FRETTY ALL DIS AT 22?

7 thoughts on “FRETTY ALL DIS AT 22?

1. How u know if she have investment or not? Jamaican ppl will always have something negative to say when them see ppl achieve things in life..

2. Uno a God fi know wat people fi have at 22, some a uno vain das y cancer n other things a go tek up uno body n fling uno dung in bed mek uno humble unoself. Gosh. If she a use 6000 duh breast she is no investor, people habits n lifestyle is who they are. U see a investor, if dem ketvh a dollar dem invest 75 cents out a the dollar or even 90 cents, suh move from yah suh wid ur lame ass argument bout investment. People have diffrent body types again stiff breast without morals, ambition, character, common sense is very lame. If people want dem breast draw on the ground n they are happy is not fi uno breast, uno need to watch fi uno body parts n leave people body alone, God never give uno other people body fi watch n own, watch fi uno body. Nuff a uno a find fault with people body uno pray cancer nuh tek fi uno breast n it cut off, then we would see who have stiff breast. Look yah uno so vain dat nuff a uno that do these surgeries the day uno sick das the day uno die because so much fake plastic surgeons dey all over the place. Why a next woman a watch a next woman breast though??? Is she breast feeding u, is she ur wife? Uno too carless n idle go read a book or go find fault with ur body that u have control over. Uno black women are uno worst enemy.