CAUSE YUH FACE WHITE AND YUH FOOT ON THE DARKER SHADE OF LIGHTS OFF
13 thoughts on “FRETTY JPS A GI YUH PROBLEM TUH?”
Di caption a beat mi bad. Dwl. Shani yuh bad nuh banana trash. If I laugh I dead in yah. Woiiiee. Naughty corna for Ms “Meth”. Lol. Happy Friday to all my lovely peeps. Enjoy.
Bout she gone tattoo gut, likkle gal u tink tatto can hide buss?…you need fi tat the entire body den
I like Fretty except for her stubborn heelback.Rope een @realjohncrowbelly see 2colour food ya boss!
she ah wear stay bad feleisha clothes look pon she weight she soon fava feleisha looking like a pig
@yardielovethug, YUH CYAAHN BEHAVE????
How old is fretty
Bleaching is a sign of Jamaican germs…. Dem feel white ah life so dem bleach fi feel like dem ah somebody.
Fretty….mi deh yah to eena di line to if yu can pass di purple light tess.
I was looking on this on ig
Foot big black and dutty like dung a town :malu :ngakak :malu
Met run go Over ig :malu :malu :it noice bad corrierudeboi and dolly :ngakak :ngakak spill the
KMT such a waste … Bright pickney but she choose hype ova education
Met why u so wicked to we? Dont post back dis crawny creature pan u blog DO MIA BEG YUH!