Meet miss english she said shes from London but wait the london gal them always look hot whats really going on ms english everything on you want some fix up all she do a walk and look every man
RE

9 thoughts on “REALLY???

1. Senda please to go and eat some shit because mi still a look an caan si ntn wrong with the young lady . why unuh mek ppl life and looks badda unuh suh….go pray man.

2. Sender, ppl like u cause young women to think less of themselves. So what if she doesn’t fit your ideal of pretty, beautiful , cute, or hot? She believes she is. Btw, the negative things u r saying about her says much about u.

3. She been pop dung and really think she a dancehall celebrity … The only people she can fool a DI people a LA because them been pop dung too not even the ppl a DC, Maryland or c
    Virginia weh she love claim a fart pon har….. Fix up ya self and stop wear them granny clothes … You not old to be wearing rags … And stop call ya self English you left England like 24 years ago and none of the dancehall ppl a England know ya with ya self proclaim hype

4. Msenglish u ave u bloodclaat money so if a clothes u want fi fix up u can buy that but d duty rawse sender ugly no BC that’s y she afi hide & post worse looks can’t buy …. U claim nobody know had so y u cum put a nobody pon blast? Hating feh all over u face cause she a live better than u fi a big woman hard thing up cause she work not crutch, borrow or beg careless dancehall gal like u

5. If she never a mash yuh cawn, yuh wouldn’t have di time fi siddung and talk bout you a log awn pan her page, find pikcha, save pikcha and a send email tuh Metty…guh fix up yuh life