FRISKA SHE SAY FI ASK YUH IF DIS NEVA REAL?

0 thoughts on “FRISKA SHE SAY FI ASK YUH IF DIS NEVA REAL?

1. It seems to me like dem meet pon social media, she fly him out, baby mek during visitation, him see opportunity but nuh want her..How much mi get right?

2. See mi say some a them rasta ya ! A don’t like rasta weh shave them beard them nuh real to the thing

3. Sisco kid nuh you seh har mouth stink? it don’t look like har breath did a badda yuh yah suh ….

1. Doe ansa hijack line stick frisco people dem . Frisco look like when a desperate teef tek smaddy line stick and it bruck before it reach it destination

1. I know its him an his family they on my what’s app talking shit bout reporting me to the navy I call the pentagon and got the number for him to call now he quit f***king piece of shit

1. Tell him doe waste di pentagon time because fi him language dem cyah decipher. If a di family come here a trace dem need fi go rebrith him because he is a pedophile and a dirty bag a germs

1. Believe that!! And they will come for anyone else who may be involved with him in this situation. So family of Frisko beware of what you say on social media because one thing about the military they protect their own BY ANY MEANS NECESSARY. So them black snipers will come for you too. No joke thing. Make she get mad and show the Pentagon those messages Frisko and his Family will end up underneath the Pentagon. Yuh cyaa stay deh……

Leave a Reply to BOOMBANG Cancel reply