FROM CONSIGN TO CONCEAL BY NICO MUS RICH

TEARSSSSSSSSSSS METTTTTTTT TELL DI PPL DEM FI STOP ‘CONCEAL’ LIQUOR………..NOT CONSIGN IT’S NOW CONCEAL

0 thoughts on “FROM CONSIGN TO CONCEAL BY NICO MUS RICH

1. Lmao thank God for the person that combed his hair. Thank God he/she knew the definition for conceal. Poor thing sometime mi feel sorry fi them, di time dem spend a run down hype an hitch up in a dancehall, them would a pick up two book and go enroll in a adult literacy program.

2. musscahdo lol oh poor likkle dunce bwoy, best u guh conceal suh words to ur vocabulary yaa man ……is he tryna launch a musical career?

3. a dat mi deh a tink yuh enuh tinan. him need fi CONCEAL dah raaaas hairline deh wid a hat because mi nuh put aan mi makeup yet an mi nuh like mi reflection weh mi a si inna farrid deh. illiterate mus, a mean much?. tank gad him have a likkle looks ar else him udda been f@$#ed.

4. my yuth yuh hair gone 2 far,leave people business n guh read a book star. my yuth, guh try read a star.my yuht stop talk bout liquor quit imitate stars……my yuth, it’s not a good look guh listen to bounty book book book !!!!!

5. KMFT Which dance a sell $50. bokkle a Hennesey. obvious him nah buy no liquor. Now I cant get back those 3 minutes of my life.

6. WORST F**KING ARTIST INNA THE WORLD A LOOK A HYPE JAH KNOW WHEN U A EDIOT U WILL ALWAYS BE A EDIOT IT ALL LOOK LIKE HIM STOP THE VIDEO FI GO WRITE THE SONG AND COME BACK