FROM DI USUAL TO DI PINKWALL

Shanique you on social media a gwaan like you live this big life and a cuss bout paper when you get your show up you American passport old liar gal you can diss dainty bout run off duty gal how you reach here who file fi you you come a make big chat you no see all you can show on social media is Inna you car cause you a gwaan like you a live this big posh life bitch every body a struggle old liar thieving gal go look on you baby an give him a good wash out and put some nutritious food in him an make you mother get to rest you up her a gwaan like you married to Donald you not even got license suppose dainty fi tell everyone body that you a drive round with you tail in you back like you is some body bronx mattress go chill too much a you

12 thoughts on “FROM DI USUAL TO DI PINKWALL

1. Oh lord!!!!I really used to like this girl name FACE, I see her on Facebook bragging everyday like she a big NURSE. When indeed she’s a HHA.. Nah knock nobody hussle but damn!!!!!Ppl can hype but nuh suh… used to like her but she get cloying now…

2. Corny body face Need to take several seats just because dainty nah tell her har business she came a spread rumors on the lady … Face ugly nuh bloodclat …. And pussy come in like drive thru… Kmt dutty face this one goes out to u … U need to go find a hole and go hide… Cause huh body Neva memba u …

3. Face you too lie and hype that’s why them a call you out come off a you high horse you made a video when you was working at the restaurant that you would never ever do home health aid work now that’s where you are stop eating you vomit chill girl and stop use u pussy.clat.ungreatful.friend f**k down the bronx

4. Face u borrow the gal money an the gal tell u no an from that u start throw wud pon the gal pon face book and snapThe gal screenshot u post an u get mad ,an U go write up a bag a things an a tell lie ….U a talk bout Ice an Face u no straight 2 years now u do fi u buisness marriage …,Show u papers face ,Everybody know if u did straight u would post that long time 3 sides to a Story .Bout u a Nurse galong cause the 90s Man talk how u pussy slippery

5. Dainty a mi fren an that girl Independent bad,She very kind that’s why ppl always try to use har .But girl u wise up .This is why mi fraid a gal because if them can’t use u them try fi sink u ,Nothing that Face say Mek sense …