FROM LA TO FACEBOOK

Wah do dutty bl**t Bleach out, Scabies, infection p**y,f***g Batty ,Obeah worka Candice Bless…..Wah f**k down de olla Phoenix Arizona n LA an just a fine a badyfather fi pickup har Nasty rass lmfao a wah yuh tie this yah man yah inna? Just mak sure a nuh the same cow tongue dwl …..B*tch yuh a 38 yrs old with alot of mileage yuh p**y dun longtime Dutty Bl**aat swallow sperm gal de fuss breed yuh breed and a keep it give yuh strength to p**yclaat….Dwbcl Mi pussyclaat mi never see one whore wah have so much strength fi har family dem…..wah this man no sa,,,,, Nasty f**k inna batty Candice Bless a write a bag a thing pan Facebook bout har family dem a Miami tru she block dem off har page…..Dutty shit house when Barbie n har friend a dun yuh dutty blo**t yuh wouldn’t say a word but a family yuh have strength fa yuh sick mi blo***at stomach…….

47 thoughts on “FROM LA TO FACEBOOK

1. this bitch the police man a Arizona tak a farrin n she f**k n suck down La n Phil so the man pack har cloths inna to garbage bag

2. Candice Bless from Mobay wey f**k off all har cousin man dem, Dwl Simone Barbie from New York Man wey name blacks use to f**k har too but me here say him affi run way from har dutty rass

3. Mi here say dem finally breed har n she a hide it because the babes wah she a cook all this food fa is a married man.

4. De nastiness can go relax knw because she fragile she breed too ole but why she breed now after she kill so much belly when she younger

5. Why it seem like a one person leaving all the comments. HIV accusation nuh funny, she has every right to defend herself irregardless of her sexual history.

6. Me cannot understand how she say she is comfortable and she to go her bed and wake-up with a heavy heart….No Candy there is no comfert there may you going true early menopause and at your age it’s very risky having child your age….

7. I didn’t see that her post was cursing her family or speaking bad of them she is simply saying that she has been blessed to overcome everything she has been through in her life and people here with their comments are just too nuff let the woman speak…

8. So har cousin tell her other cousin that’s what cause the hold argument that is why she share the Aids test

9. Met the cousin a Miami tell some other cousin that she have skin cancer because she a bleach for she a 2 she did black like charcoal me love…..

1. You have 11 comments in this one post all with different names. Leave out a di post now you are truly disgusting

10. Capricorn women love throw stones and hide their hands enno, and dem a wicked always a cry crocodile tears to get sympathy all when dem wrong dem no wrong, Candice you is devil in hell all when you just come out a church you a judgment people,,,you go dead like dog like your brother hope you have your funeral money you too wicked man……Aunt Sharon surely not going to bury you because you too ungrateful!!!! shame on you

11. Candy Satania have a gift for you with you name on it lol wait till you go on vacation. you chat too much and same mouth that say yes a the same mouth say no,,, do less chat to them family that’s not with you….

12. Hahaha,yuh see how people get bad name a lil rat pinch mi an tell mi say Candi a blame har aunt say a she tell the daughter Satania say she a breed….But the aunt cah even mention Candi to the bipolar daughter she don’t wanna here shit bout the C inna Candi because the daughter hate Candi like poison…. Mixup mixup mixup Candi don’t throw stone because yuh live inna glass house!!!!

13. All a unu wah a bash the girl look like if she nuh live unu aguh dead. It seems like a she a feed unu. Unu seem very upset the child a breed. Suh wah if she fuk suck and duh wah she waun, is it fi unu body a get the fuk and suck, or unu sad is not unu. Move unu nasty bloodclaut and low di gal. To each his own, unu set a nastiness. A suh unu watch out ppl life wen fi unu need bleach lime and vinegar wash unu dun, nasty set a germs Unu. Candy breed & breed & don’t stop breed Mek dem fukn dead. Hate unu set a nasty ppl wah just watch out ppl life like a fi unu.

14. Miss Bitch move yuh pussyclaat it look like a yuh shi a give har wear draws dem weh shi a chat bout because yuh sound eart bad…. deadment

15. @ Diana_british nuttin nuh wrong if she give me har wear draws fi wear, there’s water & soap to wash. U r the 1 sound very hurt. Bitch it’s very bad how unu can sidung and watch out ppl pussy wen fiunu a rotten out. Now ytf unu a stress bout this girl wah a live har life, dat fi show unu don’t hv 1. My girl if she waun give me di wear draws I will gladly take it as long as a my size & if it cyaan fit me hv needle & thread. Lady i don’t hv time fi unu Lowe life, I don’t bring down females I elevate them suh gwaan stress ova di girl pussy wah a get all di dick wah u nau get.

16. Sutanya Hennessy as u say u name along time u hate u cousin. U need fi go sort out u life girl everyday u on social media a caused problem all like u Donald trump soon rass send home not even an I.d u don’t have a farting. A wen u a 32 u moved out a u ma house u f**k u ma man already suh u ma nuh trust u around her man. U hate u cousin because d girl ave ambition and fi u unda u feet sutanya u f**k and suck out Jamaica and farrin and cah show nothing u deh a farrin over 13 years and u nuh ave a paper fi show u soon get deport watch very soon.

17. Mi c say candy nah trouble u or Sharon. The truth hurt u bitch sutanya rite now u a breed with twin as u say and u belly a five months and a one time u go dr the man wah u a breed fah nuh stop beat u and sleep out but u a worry about u cousin wah happy u deh a farrin way before u cousin and she a citizen she nuh affi walk and look behind her sutanya u sell pussy fi $150 because look how u look like old gal even Sharon look younger than u mi nah lie. U cousin ago mad u gal if u fi get send home now where u going to stay muss inna bush because u nuh ave nothing a yard or farrin not even a car not even u daughter u can’t register inna school but u a talk about people who a live way better than u she i

18. Dutty gal byeee. Even d blind can c say a straight badmind u ave towards u cousin. Look how d girl pretty, look how u look like a ole woman sutanya. U look like u in u 50 and a u madda age dat. U nuh c say all u a write people just a laugh affa u because them know u illegal and nuh ave nutten ding soon left u nasty rass. A u love obeah because a u same one talk say a obeah Man U go and him tell u say u a breed. A fort lauderdale mi live and bitch a just wah find out u address mi a carry immigration miself a u yard because u nuh serve no purpose here bitch. Candice ago sick unnu d girl a citizen and always a work unlike u miss bitch

19. Lol that Candice a that yuh call mi madda fa bitch i not citizen but bitch me tell you already and me ago tell yuh and your swad again as long as i have all legal right that all i need…..Dutty Candice me sutanya perry yuh a talk say sell $150 come bigger a better than the 13 yr ago a that mi a put inna yuh pocket when mi man them f**k yuh out so come better…..Bitch i live on my own 6 long year now so get your fax straight,,,,,Candice what the f**k you have for people to badmind yuh?first thing a Florida mi live way people love call immigration so do the maths…..Stinking pussy Candice a yuh register shaki in school cause am pretty sure a nuh my mother so bitch talk wah yuh know and not wah yuh thing……Candice a Panza a mi law so Donald trump don’t scare me one bit lmfao…….Rotten out pussy Candice Bless yuh take yuh grandma out a the Gilbert house inna gopeas yet?lmfao yuh call mi mother fi inquired about my business but you didn’t get no result that’s why you mad,,,,, mi sorry fi yuh bad oh god Rip Kerisha Kelly them bury yuh already and you spirits still a Rome…..

20. Lol Candice a that yuh call mi madda fa bitch i not citizen but bitch me tell you already and me ago tell yuh and your swad again as long as i have all legal right that all i need…..Dutty Candice me sutanya perry yuh a talk say sell $150 come bigger a better than the 13 yr ago a that mi a put inna yuh pocket when mi man them f**k yuh out so come better…..Bitch i live on my own 6 long year now so get your fax straight,,,,,Candice what the f**k you have for people to badmind yuh?first thing a Florida mi live way people love call immigration so do the maths…..Stinking pussy Candice a yuh register shaki in school cause am pretty sure a nuh my mother so bitch talk wah yuh know and not wah yuh thing……Candice a Panza a mi law so Donald trump don’t scare me one bit lmfao…….Rotten out pussy Candice Bless yuh take yuh grandma out a the Gilbert house inna gopeas yet?lmfao yuh call mi mother fi inquired about my business but you didn’t get no result that’s why you mad,,,,, mi sorry fi yuh bad oh god Rip Kerisha Kelly them bury yuh already and you spirits still a Rome…..

21. F**king batty Candice Bless go get a mine of your own ,,,,i Sutanya Perry don’t need no help yuh love start shit shitup mouth gal and them run to applauding audience bitch i don’t need no audience mi can flight my own battle….Nastiness see immigration # yah 18663472423 an make sure when you call them tell them about all frad you commet and the fake license yuh get if Chris.. . My name inna the system already a 1 name mi use for mi born yuh fave idiot

22. Candice what yuh have fi people badmind yuh?only think you have is your big dun draining stinking pussy wey everyday yuh go doctor wid,,,, a yuh tell mi so…. Dwrcl mi can’t know yuh business if yuh nuh tell mi yuh tell mi sa suzie drop something inna yuh drink outta deadend beach and from that yuh dutty pussy nuh stop a drain black water like crush charcoal…..Dutty bitch mi nuh family ram like you Candice why you mad because mi nah make mi man them f**k yuh or a because yuh nah eat no more a mi pussy suck pussy gal….Mi pussy one think you know mi wouldn’t f**k my mother man so wah yuh a come off wid…..

23. Lol suzie aka Judith Ralph yuh know nasti Candy don’t keep hot porridge you miss Judith dey a farrin 100 yr n still don’t have nothing other dan 1 bag a pickney lol look a pat a cuss kettle..Judith fi yuh ma dead tomorrow you cannot go-to jamaica but as Candice say Aaa you jump pan the ban waggon.Judith go make your mother some hot soup an leave family sus alone…..

24. Bitch a attention u looking mi glad u cousin not entertain u. Sutanya u sell u pussy and nuh ave nothing. Donald trump found his wife in the playboy mansion and see where she is at deh now. U a d only person wah sell pussy and your Pusey nuh value anything. Everything mi dat girl write is the truth what’s why u hurt. But nothing wah u put up about u cousin nun a wi nuh believe because wi know the truth. D always a help har family that a wah mi know fi sure. Sutanya wah belly u killed countless a must tru u neva ave the money why u nuh kill this one. Even if u cousin pregnant fi true the girl can afford to get pregnant. Sutanya go sort out u life u a put up immigration number everything fake bitch. Mi hear u cousin say she challenge u fi put up a valid i.d since she is lying why u don’t show the world that she is telling pure lies and put up your i.D. Hun. Mi stop entertaining now girl until u can show an I.d. Or a green card with your name on.

25. Misty shut up your mouth,,,,Candice not troubling Sharon and Sutanya so who start this hole animosity???Leave family faud alone a mind your business because if Sutanya fren up Candice tomorrow a old house tumble down pan you……????again Candice mother wasn’t in her life so who was there surely not her two grandma for sure…..Sharon her aunt was there for a fact mi can swear on this,,,,second all the clothes what Candice was wear in 1999-2002 Is har cousin buy them So she must not be so ungrateful…..Candice lie like a dog ,,, she love look big too much… she need to go one side because nobody a Mobay don’t like her……

26. Suzie you is really dictator,,, Some gal fool trump have a playhouse doll in the white house and Sutania sell pussy a bother you so jesus chrirt it look like you eath more than the cousin…..Met who the f**k is this suzie that need id n green card you look more like a informer to me Sutty becareful a them they need to much information on you…..Fight dem with success

27. Suzie she wah kill dem twin da inna yuh mouth becauce if trump fine his wife in playboy & you so worried bout Tanya n her pussy sell most likkle you upset……rohl. suzie go sell your pussy too my be you will reach in the white house you stupid bitch…..Dwl

28. Met no comment Sutanya Hennessy a good good gurl me nah lie….All this corruption cause because a corrupt Candi she love cry peace n start f**ery….Sutanya identity her self from yesterday coward Candi stop hide behind fake name talk up like your lil cousin…..

29. Candice the world know you behind Suzie n Misty your cuss can’t hide you fraid a your little cousin bad tho…..

30. Sutanya wah day some baddie show mi u picture I told the person she is lying that’s not u. Girl wen u used to go anchovy u a did d hottest thing. Look at u now girl u look so old and mash up fi say a farrin u deh. Mi c u cousin come a Jamaica she look so simple and nice. Leave d girl alone u just jealous and badmind u own cousin imagine that. Every day u and someone else inna drama on fb. When a nuh u man women them a u family. Girl life short u cah get up every day and live suh. Mi glad u cousin nah pay u nuh mind

31. Declare unuh self nuh Sutanya Hennessy well well bad the girl declare herself for yesterday and call out Candice Bless name all know the wolf inna sheep cloths can’t say nothing

32. All i can tell the world is becareful of this girl name Candice Bless….if she want call immigration on her cousin what she will do to me?Smh

33. Nicky send me a pic let me see if you can walking Sutty shoe cause nuff a unuh way a chat a knock off brand Move yuh rass all after a sudden somebody show you Sutty pics what a coincidence

34. Pow pow pow inna Informa head Met a pure money man Sutty chat to that’s all i know a Tony matterhorn ex girl fr mobay

35. Candice i challenge you with your low self-esteem self to show the man that breed you a picture when you were black and see if he will still be with your ugly ass….yah so nice

36. Met I will be on Facebook live 6:30 nasty Candice Bless aka Kerisha Kelly and her cheerleaders