Dancehall Celebrities Miami July 22, 2014 by Met Hey Met! I would share this with you!! This mad girl is at it again , seems she found a new bae.
Dis come een like when yuh find stray puppy an put up di pitcho suh dat di owner can find dem, except yuh nuh put up fi yuh pitcho tuh… :hoax Reply
Ebry hoe hab dem tick a bush. Sherri’s man nuh eena Dancehall, Sherri man deh a one comic con convention. Sherri teck mi foolish advice and hit up a comic con convention, u will find u match and it cheaper than e-harmony..thank mi lata Reply
Dis come een like when yuh find stray puppy an put up di pitcho suh dat di owner can find dem, except yuh nuh put up fi yuh pitcho tuh… :hoax
Sh!t thot’s say. lol
Ebry hoe hab dem tick a bush. Sherri’s man nuh eena Dancehall, Sherri man deh a one comic con convention. Sherri teck mi foolish advice and hit up a comic con convention, u will find u match and it cheaper than e-harmony..thank mi lata
ctfu@comic con
That is my man. He is even wearing my jacket. I was lookingforit this morning….lol
:hammer
Mi no see dis pon ya bout 2 years ago…kmt
I was saying the same thing too hotstepper….a him did buy di jerk chicken gi har
Why this fool fool gyal mus advertise every time some body ask her pum pum size.
A wonda if a koki a silent mad Sherri tho eee???????
This is old and on your site a year or 2 ago.