GAGE MASH UP DI PHONE WHEY HIM GUH DUNG INA HIM CHOAT AND PAY 1K FAH

0 thoughts on “GAGE MASH UP DI PHONE WHEY HIM GUH DUNG INA HIM CHOAT AND PAY 1K FAH

1. Yo Gage need anger management.
    Bleaching ting a get to him now.
    Who did tell him fi buy a knock off Samsung Galaxy 4+1 wid two SIM card slots fi a thousand U.S.?
    U get bait up.

2. Lmaoooooooooooooo dumb rass di ppl dem dung nyam dat 1k linggggg time a u alone a bawl ya ole dummy Gage u nah see say the teeth a di front a u mouth whey black wit variation of brown needed to see that 1k pay out inna a dentist chair kmt unnu to fuxxing popish cause mi no know wat dis post look like say all lef fi unnu post is when unnu a shit kmft

3. Him crossed him leg nicely while hima cuss di badwud een.
    Gage, you may be too young to know this, or likely didn’t pay enough attention in school. If 1000 items come off the factory floor, you can best believe that maybe 10-100 of them will have some form of defect. Businesses know that there will be some imperfection in the production process and that’s why they have things in place like warranties and that to protect the consumer. Now, if you bought your phone on a private sale, then it is likely the owner knew it was already defective. If you bought it from a store it would still be under warranty. You done mash it up aready, suh a guess none a dat nuh matta now..lol