GARY CHUCKS

FOOTA POST SEH GARY CHUCKS A RECOVER FROM A STOKE….OUR PRAYERS AND THOUGHTS ARE WITH HIM DURING THIS PERIOD OF RECOVERY

5 thoughts on “GARY CHUCKS

1. Prayers for u Gary chuck. Please stop saying u want to die because sometimes God slow us down for a reason suh just have faith and believe in him.. With God all things are possible if u believe

2. Look how him mawga dung… it sad. Stroke a nuh waah nice sumting it weee mash yuh str88 dung.. plus ano waah come back fully ting needa.

3. Ooooooomggggggggggggg!!!!! My heart SHATTERS to hear this! Hey, ah MY Dutty Fridaze, Wuk Fah, Mobay Crew; Mumma Sy, Iyla and Dyema Attitude, Merital, Marvin, Madusa, Mindy, Mama Bird; Buss-A-Youth, Gillian, Back It Up and di crew selector dat, enuh! And AAAAAANY TIME anybody get di formula right, mi seh “like Gary Chucks, yuh FIIIIIND ITTTTT!!!!!”, because mi naw AAAAASK YUH if him neva “FIIIIIND IT” and f**k di place and mek dance nice inna dem time deh, enuh man! Jaaaah know! Look how mi use him name inna di popular phrase, pon di Popcaan post, a few days ago????? Bwoy bredda, I cannot find the words to express how deeply hurt I am to learn of this, but I know Our Heavenly Father and my prayers are with you; wishing you a swift and complete recovery, mi bredda! Blessed love, Mr Chucks! #HEART #BROKEN

Leave a Reply to Official Latty Cancel reply