GINGER NOT ROGERS

10 thoughts on “GINGER NOT ROGERS

1. SENDAAA SENDAAA, TIE UP U MAN CHASTITY BELT DEM, THIS IS A PRETTY GIRL ANY MAN WOULD TEK A SECOND LOOK AT THE YOUNG GAL, LEF THE GAL ALONE. ALL A WE A THIEF TILL WE GET KETCH, THE STORE CLERKS WOULD IGNORE FOR SHE NO LOOK LIKE THE COMMON UNTIDY THEEF WID ONU HAIR PULL UP AN U PUSSY NO WASH AN ARM STINK

2. Move unu bloodclatt and leave the girl alone!!! Ginger is a nice decent girl with her priorities in order is just true she a par wid rotten batty jodi unu fling her up on pink wall… ginger please to leave out jodi company … thank you

3. A real talk Man. The girl is not so bad but once u par wid nasty Jodie and ugly Kim u name ago get muddy so ginger tek weh urself from them lowlife dog and do u thing solo and quietly

4. Mi have har file .

She pretty nuh bloodclat she can’t thief no man. Nothing nuh go suh, any gal weh have a man and claim a next gal tek har man is a idiot. If a did your man to begin with him wouldn’t stray. Anybody that put up ginger is just a hater, unno life sad nuh bloodclattt like a sad baby funeral. Unno come suck out har nice clean juju weh unno man dem nuh stop cry over. A nun ginger Mek unno momma birth unno, low life bitches how unno want ginger pay unno fi unno kill unno self? None of you wack bitches that posted this shit nuh bad like ginger all when har eye dem shut. Unno go suckkkkkkkkk unno mummma.

5. She ain’t bad! She’s ok. Unno too hype some a unno. I agree she need to skip out dawg shit Jodie company but as they say birds of a feather. Dis gal not innocent either…