GIRL TAKE SEVERAL SEATS GIRL

Metty dawlin yuh need fi put up this girl as a man “masquot” (intentional spelling). I notice that a few times she puts up this man that she’s in the US with and talking abt how b**hes dead and blah blah blah. However the thing is that a ongle late late night she put him up and as morning light him pic off her IG. My question to her is “are you sure youre not the mad one?” Btw why is that the only pic you’ve been posting of him? Mind you only a get f**k and duck.
Btw isn’t she the one Bimmakid nuh stop freak out when she deh Ja? Take several seats girl.

Screenshot_2015-12-03-23-35-32-Optimized

Screenshot_2015-12-04-00-05-20-Optimized

14 thoughts on “GIRL TAKE SEVERAL SEATS GIRL

1. Rayyyyyyyy dutty chin u reach pussiole. Rabia is not up dere with chin she up deh wid r family dem n chin fck r from time to time. Chin nuh want no rabia. Him not buyin shit give rabia either don’t be fooled by the gram haha rabia u lookin a come up girl ahaha poor u it doe look good ma go see how chin mek him fren dem fck u to .. Just like d whore house down here. Notten new over here rabia is a whore from d pit of hell

2. Maybe a him a get played? I do that well I likkle smiley face is all I do or face with heart eyes when I am flirting with someone ( to brush up on my game ) esp them likkle F*ckboys who on IG trying to get at innocent women like me. Yea you never know what games people are playing. Nuff man and dem concubines will assume dem man have game and all two a dem getting coached. Put up the pic when everybody sleeping yes but if the man would have an issue that young miss should get a life.

3. Delusional Rabia!!! @badmind comment :ngakak :ngakak rabia a mascot fi real rabia have family? Kmt dis yah.gyal ya a lego stray.dog!

4. Chin is my friend anyways Andre a long time mi nuh see you but me nawh Mek nuh gal style u them way yah chin do not want this gal me know that for a fact girl u ain’t use to shit just enjoy the 3sum and the freakyness chin u too mix up that’s why I keep my distance but I still got love for u big up yourself chin

5. :ngakak :ngakak di man dehven look good neida him look like 1 blow fish from dis angle and ppl stll carry throw over bag a farrin dis? .. i dont have d time n energy fi dis 1 .. Happy friday yall !

6. Kizzytrends post da same pic yaa a big him up …wait a wonda who tek di pic? A you Rabiaaaaaa?him fava Patrick inna spongebob hahaha

7. I’m just saying if you are not gay don’t pick up batty man style. My MAN does not nor will he ever have a purse swung over his shoulder soo. And he will not be wear no tight ass sweat suit soo you can sew his shape. They be dressing for the batty men them outta road. Women now think that’s cute eweeelll. Have several seats way way over there! You hype over a gay man boo. Don’t forget there is no such thing as a bi man. They are just gay and still in the closet!

8. Spanish town clean up global now yuh reach!!! :thanks2 teefing bloodclaat gyal weh teef mi money!! Dog shit i live to hear abt youuuu big bloodckaat disgrace from yaa guh janatan grant school

9. Mi seh noo bad deed goes unpuniiiish awoh!!! Mi stand up ina dance and see RABIA and R SISTER WID OTHER GYAL A SUCK PAN BAKKLE AND A LICK EACH OTHER TONGUE!!! SO RABIA R U F**KING YOUR SISTER NOW?!!! NASTY RAWSE SETS AND A HYPE BOUT DEM HAIR BITCH UR BRAZILLIAN DONT FIIIIT YUH FACE!!! U LIKKLE HOODLUM! UNU NASTY!