Met I just want these ladies to be aware of this thief whe call himself Max/Maximillionaire come from yawd but live a Maryland now! This p**y a beg mi fi mek him s*x mi in mi @$$ and waa nyam mi and tru mi say mi nuh deh pan dat the battybwoy come teef mi son $900. P**y yuh agguh dead bad! Yuh nuh si seh yuh a petty thief and yuh a go round and a floss& a people money yuh a floss wid! Bout yuh waa s*x mi Inna mi @$$ yuh lifestyle mucky! Imagine mi a save fi mi little son and yuh really come take the little boy money! Yuh never know seh never you f*** wid a woman and her kids? P*** yuh time limited!
Tax time the first one to be reported .Lady he went away with your little tax return. Go tell the IRS.
Senda girrrllll I have soooo many questions and I need answers 1. Mr maximillionaire get turned dung by you on every level of freakiness according to you 2. Where was your son’s $900……3 does he have access to your home that much that he knows where your son’s money is …..4 how him get to u $900
The boy a look mi ,I’m not interested tell mi him agguh flip mi money and disappear wid it..
Alterantive facts!! Lol
Nahh sweet Tiffany, :hoax2 :supermaho
A goodly INCOMPLETE INFORMATION like what the general did to Chump.
Sender we nah sey u lying. ..
Den a how him get Fi teef di money miss? Mi average pan maths an dis naw add up.
no sender, just admit it say u gi di bowy a fk, him con u & now u regret it, kmt stop tell lie pon pinkwall we anuh ediot. Wat your son $900 doing out in the open fi him know weh fi find it??? wat happen to a bank account???? your story not adding up, unuh love young hype bwoy too much kmt stop mine man. it no look good
Sender .you need to be independent and get a job file your tax and keep all you money. And no give dirty boy or gal you money . Or no let other dirty people file for your kids . Maybe he filed his tax and didn’t give her back any money