SMH saw this on IG and it grieve me fi d dutty liqour locker gal u see how she fava bloodclat satan no wonder she And shamiele deh lick head two bum ass thieving hoes.
HOW she suh brazen gone a di lady Yard and trick her husband ah Dem same gal ya wi set yuh up fi get rob or kill she’s a dutty bitch
Gal ugly like SINNNN never see smoke without fire bitch just look evil in the face TPC
Then a how she reach a farrin last week and turn RN already and mi deh ya a struggle n buggie fi do my 1 n 2 class dem dem bad pon dem mouth eno n a walk with 15,000 bag n shoes pay the woman kmdt damn disgusting
Lmao Nurse my ass these hoes are bums and broke in real f**king life
Maybe just maybe she and u husband work out a back door deal #ijs
Same way suh Ukkibit!!! If she approached me n I was even a boyfriend or fiance, I would give her IT!
SMH saw this on IG and it grieve me fi d dutty liqour locker gal u see how she fava bloodclat satan no wonder she And shamiele deh lick head two bum ass thieving hoes.
HOW she suh brazen gone a di lady Yard and trick her husband ah Dem same gal ya wi set yuh up fi get rob or kill she’s a dutty bitch
Gal ugly like SINNNN never see smoke without fire bitch just look evil in the face TPC
Then a how she reach a farrin last week and turn RN already and mi deh ya a struggle n buggie fi do my 1 n 2 class dem dem bad pon dem mouth eno n a walk with 15,000 bag n shoes pay the woman kmdt damn disgusting
People can tell lie pon RN eeh man. Gal
Nuh just come yah ole long time tiefing stripper, wanna be stinking pussy gal. Kmt unuh wait man….
When she naa pay fake money fi her clothes she a rob the designer them…. I taught her hubby was rich.
she aint no f**king RN she take care of a old lady at the lady house so breaks down bobo you’re are HHA dwrcl wire
A night nurse???? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak go pay di lady dress teef.
U bitches are mean as hell…I couldnt help but laff..DWRCL!!
BUM ASS THIEFING BITCH GWAAN LIKE THEM NICE AND BRUCK LIKE DOG JUST FI SHOWOFF GO PAY THE WOMAN FI HER DRESS!!!!!
But in all honesty the dress is not a good fit, but that said she wore it so pay for it….