SALLY YUH FINALLY WAKE UP?

Sally aka @chloebornbless claim she over her babydaddy Dwayne Timerz which is a lie she’s mad and upset cause she finally get it through her head he don’t want her he did it for the likes . She arguing with the new girl him deh wid @leri.twoos Sally you mad or nah

24 thoughts on “SALLY YUH FINALLY WAKE UP?

1. Sender after Dwayne anuh nuh prize, him nuh more than Sally. Dwayne and him mumma a opportunist love likes. Sally coulda ugly from now until tomorrow, she deserves better because him a nuh catch. Sally stop walk up and down and fight women for this worthless boy. Dwayne a Sally mek u wear good clothes and feed yuh, and sir please come out a mi DM.

On a different note a when since that no clothes boy yah so in demand. Sally please do better. Your worth alot and more. Ok another thing, yuh fren Dem a chat yuh seh the time yuh do surgery pon yuh breast yuh shoulda do your face, also in the same breath Dem seh Shamar shoulda do her underneath instead of her body.

2. If I laugh I cry ! Sally top it man you know ah bawl yuh want bawl met this ah nuh the first time her baby father diss her kmt

3. Mi ignorant fi dirty prettyfamousmo always inna da people dem comments. You Marisa can relate because none of your babyfathers stay you have to beg steal and borrow fi keep dem. Buds only around cause him love likes look how him treat you like dawg.

4. Mi ignorant fi dirty prettyfamousmo always inna da people dem comments. You Marisha can relate because none of your babyfathers stay you have to beg steal and borrow fi keep dem. Buds only around cause him love likes look how him treat you like dawg. How much Babydaddy yuh have ? And dem all hate yuh! Cause yuh nah nuh ambition but teef mi shock yuh have Instagram cause wi know yuh cyah too read and write dats why yuh don’t have a driving license.

5. Sally please look in a di mirror and sey self I love u and go love urself please!! I know it’s hard but baby when it all pass u gonna look back and laugh and feel so happy!! I don’t know what’s going on with who giving who anything but baby girl if this man not giving u anything that should make it so easier for u to get rid of him! Look how much tins he has done to u how comes u nuh hate him yet cause obviously him hate u or else him wouldn’t be doing u all this so many time! Girl please get it together, u don’t have to have a man to be happy!now u gone pan instagram gone clown out urself again bout dis bwoy yah!! Kmt!! It bun mi esi even thou we not frens mi feel it fi u star cause a ur feelings u Mek get di best a u why u do dat! When all u had to is jus laugh and gwan bout ur business! Unnu love excitement to much man cause all a dat neva call fa! Now u have dis girl a laugh off a u star!! Unnu fi tink before unnu do tins man! Dis nuh look good man! Is like if unnu name nuh call unnu nuh feel good cause u know sey what u put up was gonna reach ova here! Why unnu love clown out unnu self suh!! Is like unnu love fi be the topic! Listen nuh body cyan tell nuh body wah fi do but u affi love ur self first before u love anybody else and u clearly don’t love ur self!!!!!!

6. But I don’t know why this bitch shamar so hype ?… always showing her apartment … ok boo we get it … but didn’t u get that apartment with indefinite stay because you came here madd young then your mom passed from aids? So y u hyping over something you didn’t work hard to get or maintain boo? Hold a chill pill… and FYI … you shape like a gorilla … wid yuh quarter back shoulder ..

7. Harambe emoji to rasss :hammer

Pon top of being ugly and aggressive…you shouldn’t be drinking alcohol and a wage mate war.

Leri.twoos YOU have no ambition if a sally man you taking.

8. How did Shamar get into this …that’s y l don’t like how pink wall set up when ppl don’t like u they talk dumb shit in the comments . …This is about Sallly,Lerie and Dwayne now my question who is going to pay for the car to fix

1. Do you comprehend this phrase ” also in the same breath…”?

Pinkwall set up like ALL blog sites across the world.

It has a legally binding disclaimer, for example, with sections,such as: 7. If you dont like this forum, please do not whine and wear us out, do yourself the favor of closing the screen- Thanks!

GTFOH :cool

9. This nasty Lerone Benjamin a gwaan like she betta than Sally no bi&&h yuh not!!!! ur a undercover hoe, remember u a tek man from primary school days!!!! u n yuh sista f&&k out linstead n ewarton. U tek him when sally done wid him. u use to fi mine man to so it won’t be anything new. sally go and live your life turn over a new page.

10. Any gal f**k after Sally can never diss her. I sorry, you want style di girl as gorilla but you a suck gorilla juice. Suck hood gal get a life. Who really a war wid Sally over man? That should be a straight tech since you’re so hot. Bitch bye, a try style the gal but a hide and f**k her man. You need a self evaluation. She get nuff bun like some pretty girl, why should her self-esteem be lower than the rest. Girl, to how dem say you ugly and stay bad trust me, you should feel good cuz your man love you hole, mouth and batty(him look sweet, so you done know).

11. Why you folks coming over here if you dislike Pinkwall so much. I must say all you complainers are strictly dunce. Go read a book!!!

12. Marissa mind your business cause when the girl is over here in England dunning you on IG you stay real SILENT before she buss your ass. She calls you out by name and all now you cannot defend yourself.

You been mining hood since you ah 14 ah dat you fi worry bout :maho

13. Dem always quick to bring a child with these dancehall fools, and no commitment, who raise these fools…everybody was warning sally about him but she wouldn’t listen…she run go bring a next baby Dada to her list…

14. How come sally Beefing with lerone and not racquel aka @ _raq_raq_ on instagram..He f**king racquel ..beat them both ..they very bright

15. Lerie don’t have no ambition and you and Dwayne cannot style sally, remember a Sally put out suck pussy Dwayne out of her house n then send har man dick to his phone n tell Dwayne to come help har suck it, cause it too big, yes Sally was a fool but she wake up now, a she style Dwayne. She tell Dwayne to come out of her house, she put him out today n she bring in her man the next day, she style him wicked, Dwayne walk n suck pusssy like him hungry, every gal pussy Dwayne suck, so lerie you didn’t win a prize, so you can keep Dwayne cause Sally have har man, lerie yuh walk n f**k like dog, bully diamond just done f**k yuh out n then yuh turn to Dwayne, you n yuh dirty sister Laurie wey fi har babyfather f**k pon she like dog n give she pure sleepless night, remember unu f**k out the whole of Linstead n ewarton me know unu a linstead me come from unu is a nobody a so unu walk n f**k like dog n swear unu hot, hot where, the two sister a unu mind man like wah n it still nah hold the man them

16. Nah bitch … you stay hype over something you didn’t work hard to get … Bitch do you even pay rent ? Cause y ? You got that apartment because of your mom situation or nah ? Hold several seats bitch … di way how u love f**k all f**k yuh friend dem man … Bitch yuh suppose to straight inna foreign … but u on social media trying to prove shit when you ain’t shit … while hard working ppl a pay yuh rent .. and put food on your table …bitch bye …

17. WHAT A SHAME DWAYNE WAS BORN HERE DI MON IS ONLY IM HIS EARLY 20s WHY HIM NU FIND A JOB WUKLESS LIKE!!!! USING FEMALES FOR MONEY!!!!!