GQ A BUILD HOUSE A YAAD

16 thoughts on “GQ A BUILD HOUSE A YAAD

1. :ngakak :ngakak

Why the building facade so crawny?

A prideful immigrant wouldn’t seek out a “barrel challenge”.

You are a cockroach! for trying to use something of this nature into bragging rights! Nasty little man.

Somebody should cause dem fi get detain for suspicion of contraband. Likkle gun powder residue should do the trick :nerd

1. GQ DWIGHT IS JEALOUS OF DOUGIE AND DOUGIE DONT EVEN SEE HIM. I LIKE DOUGIE MI FOLLOW HIM ON IG AND HE JUST A GUY WHE LIKE TO TRAVEL AND LIKE NICE THINGS. GQ WHE YUH GRUDGE HIM FAH? DOUGIE AH NUH YOUR FAULT SOME BWOY SALT AND YUH CAN TRAVEL AND DRESS NICE

1. A lie you a tell GQ dwight him can dress and always look good and smell good to the boy look good stop hate on him, stop been petty.

2. Just another of his antics to get Dougie attention.
    While he posing pun barrel top, Dougie packing his 8 suitcase (see is FB post this am) to travel.
    Met, I swear these 2 give me life….but Dougie is the clear WINNER.
    How you doin’ Met.

3. Batty boy we file for our family in Ja so we don’t have no one to send barrel to. A wah do deh fool yah kmt true them seh yuh mada a dead fi hungry a yard yuh run guh pack up some half empty barrel a free can stuff a send down

4. Gq ur at the worst why ur like that u need to change ur dirty ways u bad mine till it look badddddd u carry party felling till it look baddddddd stop now man

5. Like our parents are filed for and when we ready we go on family vacation you should be ashame bout proud illegal immigrant after being here so long. You’re missable and sad bad you and your lost and ugly crew.

6. Him muss a collect from all the battyman weh a tek cab go downtown go hang out a him yard, these gays so not loyal

7. woman dun pan gq, man dun pan gq , batty dun pan gq , u mama dun pan u gq , how dougie can help u ,just tell him its a crush u have for years mek u hate mi fren so ,gq dun now dougie nuh want u

8. D money u a use pack barrel goh pay a batty man fu married to u. Show u house, show wey u live. Show u assets u cah chat to DOUGIE. DOUGIE well establish inna farin. U dam fool fool dog