GQ DWIGHT VS OMAR PLATINUM CLEAR UP

GQ memba say you use to live wid Aunty Ray and sleep on the floor wid all a we mah. A who pay you rent ? Memba a de program. A don’t want talk up all a de tings dem. You too bloodcloth showoff. A true Omar neva want fi talk all a de tings dem. You a act like you a big shot bout you pay rent. Tell de people dem a who really pay you rent. Bout people hate you. How much yard you coch before? Omar and everybody a laugh affta you. All u big sista Dougie done you pan di phone. Bout Omar dont know you. You walk and infect all a de likkle bwoy dem fi Zara and H&M.Memba all a wi know de story. Memba a de program pay you rent.You and Trendy Benty have the same case worker.
GQ

36 thoughts on “GQ DWIGHT VS OMAR PLATINUM CLEAR UP

1. mi feel extra slow today did he say his rent for the past 13 years is $1350 and him have no job,suh how it pay …more time certain things yuh just nuh bada address worse wen anuh you alone know yuh business..she dem nasa how it pay deh

2. Well according to the sender he is in a program that pays his rent but that accounts to his rent now how do you survive with food on he table and clothes on your back… someone run in and tell the real story about GQ hype please… Please and Tanks

1. No but Metsy to how him terrorize all Zara I think they will send out a W2 form for him do taxes is like a work him a werk smh

3. Smdh, you nuh know Dwight the top shot butterer? Omar and dougie know seh dem get them 1st likkle name brand wears from Dwight. Dwight is known state to state for the clutchings. Get lock up, come back and more clutchings. The 3 of dem are similar so dem nuh fi start done dem one another no time.

4. My friend used to work for this agency….the agency used to provide housing, rent assistance, and hiv/AIDS Med soooooooooo yea…..that’s what the sender is getting at…the price dem pay fi free rent

5. Dougie omar and dwight. Kemar rip and paul range
    they all seep with them one another for likes and all of them name call up on hiv but then again they all share them one another loss souls they all have them one another secrets

6. But dem say Daffy get few slap off GQ in exchange fi likkle garments ….. So hefffff GQ have dat tingaling there den dat mean say it’s possible dat Daffy eeehheeemmmm. :shutup: :shutup: :shutup: Robbassss

7. LIEEEEESS!!!!!!!!! Dwight aka GQ with no magazine. remember them use a jamaica to carried drugs inna yuh batty and suh dem trick yuh. An suh yuh stuck up yah inna MERICA. DWIGHT stop spread fictions and fabrications about your life. yuh live RAY,PINKY,AND GOODAS STACSHIA UP IN THE BRONX. REMEMBER CROSS DRESS WITH PINKY AND RAY AKA AUNTY PLUS BIG BLACK UGLY GRACE. WEH USE TO MIND THE LITTLE SPANISH BWOY. Dwight you remember when goodas fi the mixup yuh cause! and RAY aka Aunty put yuh out and yuh walk tell ppl say yuh inna manhattan/jersey with white and yuh tek man who play elmo on SESAME STREET. BUT YET YUH DID STILL HUNGRY. AH RUN BOAT INNA RAY KITCKEN. THEN YUH AND ROMEO STYLIST/ROMEO HUNTE THE SHOPLIFTER WHO TURN FASHION DESIGNER NOW. GET INNA RELATIONSHIP AND HIM DID F**K YUH LANDLORD AND YUH LANDLORD DID AH GI PROBLEM FI MOVE OUT OF THE BASEMENT WEH THE GOVERNMENT DID AND STILL AH PAY FI YUH LIVE. OMAR PLANTINUM AND DOUGIE PLATINUM IS A SET OF NASTY OF LOWDOWN FAGGOT EXPECT FI DOUGIE RIGHT WITH IT. BUT WHITES AH BROOKLYN MINE DOUGIE AND THIEF HIM AND GI HIM(DOUGIE) MOSTLY H&M CREDIT. AND NOW THEN A LITTLE NAMEBRAND.

8. But :ngakak :ngakak :ngakak fish a cuss fish :ngakak :ngakak :ngakak GQ the way how u hype u should be livening in a mansion :ngakak :ngakak how u . Love trouble people and drop wud wid u ugly bestie Robert :ngakak :ngakak :malu :malu

9. dis was noiiiiice….. like the wild rice and bbc chicken mi ah eat.. ANONYMUS@4;42 I LOVE U.. IF NO ONE TOLD YOU THEY LOVED YOU TODAY.. I’M TELLING YOU

10. From weh mi pick up is that this Gq Breda a gwaan bad with the AIDS batty mon, so all the Elmo guy from Sesame Street have AIDS to? A wonder if a that’s y them fire him?

1. Lol u know I’m glad a nu me alone a try keep up. All Elmo to clat reach inna dis but laws mi God now we know y the og Elmo get fired. If I laugh today u see.

11. @anom 442 you know a nuh lie you a tell i know someone who use to work at a nursing home who know ray and he has aids for true pass around donkey them but the problem some of these dancehall man dem so nasty them still look woman like the one omar him breed gal and his gal dougie bout him a godfather and step father

12. GQ Dwight that give the little boy HIV. Trick him for Zara and now him mad.You warn him bout hairdresser Trevor but you never tell him the Virus inside of you. Wicked nasty Dwight you nuh see the AIDS drop dung one side a you face. Bout you pay rent. A di HIV program pay you rent.You and Dougie shitmouth do threesome all the time.Dancehall men be careful. This dogshit and Tranny ROBBAS love trouble people.

13. Lawd God a yah suh nice oonu leave whites outa dis them battyman deh can’t walk in whites shoes whites have him good job at his law firm Dougie need fi come outa Di closet bcuz him use to sleep wid robber man Bready (rip) all a dem dancehall man is straight up gay !!!!!

14. Dougie need to put down certain things .. All the dressing up cloth stealing not cutting it no more. Dougie face drop down and him look bad going to jamaica with the little airline money to buy boys a jamaica said situation. As for GQ everybody know sey him a bum from longtime always trying to keep up with the Jones … The government is the one that is paying is rent while him steal during the day … Wooooiiww full time job. Dougie and GQ use and if not still put on wig on dem head and have sex with men , yes dem dress like woman from time to time .Look at the face it always shave off n clean. I speaks facts . GQ go fine a job and you need to retire from the dancehall scene. Hey most a dougie clothes if not all of his outfit is made by tailor … #facts GQ outfit is brand name but a thief him thief dem

15. At anonymous If whites ugly den Weh u say bout battyman dougie atleast whites is living in his truth unlike dougie anonymous stfu if u don’t know what’s what dougie use to f**k whites and suck whites crotch fi h&m & Zara & when him going to Jamaica come borrow whites clothes dem & stalk whites when den guh den gay club yes dougie guh gay club dougie with that unbecoming blonde hair looking like the true queen that he is .. Girl bye !!!!!

1. A lot people a worry bout white and Dougie but let think about it ; if whites still a give out H&M and Zara to man a lot y’all would be considered secondary wife… Every very man Inna Dance a f**k fi clothes; some people man a eat batty, start suck hood and not to mention a take f**k… So y’all dirty bitches on here stfu!! “Why you mad”!! Battymon rules take a gal man and leave her upset yes Dougie & GQ you wear the wigs right cause a it the men ’em request … White words ” “law is my life” stupid hoes stop getting mad when battyman a f**k unuh man!
      I’m

16. I’m not a celebrity… I’ve never claimed being a fashionista… I really don’t care about people’s business… I am living my truth… And of course I’m one of the only openly gay guy who can take any std test and not fret about the result because I will always remain negative and std free… I did vow to not pay any attention to this… I wish everyone who’s doing what it is they’re doing all the best… God fearing, so I am unbothered about any talks about me…. Please just leave my name out of this… We all have a past… So that ‘decent person above who first injected my name into this conversation ‘, may God bless you for doing so… Because I forgive you… All others who came after… Ditto. No need to defend me…. After all i am who I am… I am

17. No mi naw lie mi neva think i would live to see the day when a Jamaican would come out loud and proud and seh dem a battyman ….. Ntn surprised mi anymore.

18. Whites we know it’s u stop gwaan like u better dan Di rest of Di battyman dem we know u from thieving 16 days when u use to run back har like she was your god u should be glad smaddy a defend you come out a the people dem store from u come a Farin u thief Gweh !