GRACIE SEH SHE HAD IT

8 thoughts on “GRACIE SEH SHE HAD IT

1. Mi know Kimone from Gracie come home from hospital wid har! Like mother, like dawta; di only difference is Gracie is ah “decent tekka”, if dat mek sense! Gracie is ah girl weh love read and learn, suh shi wi occupy har time differently, as opposed to di average fu@kist/ cradle robber; and as such, shi nuh suh bagga bagga, like di rest! Mi did know dis did ah guh happen, I said it; mi know dem too, too good; suh when mi si shi run come ah buy out argument wid Shibby, KNOWING HOW har dawta stay, mi know seh is Doris Grace Designs shi ah try promote, because THEY DO NOTTTTTTTTTT, and I repeat, NOTTTTTTTTTT, have that kind of relationship!!!!! Dat bloodclaat gyal name Kimone is CURSED!!!!!!!!!! And mi naw tek back mi bloodclaat chat; cawz any gyal weh cuss and fight dem mumma and tell prison wuk kind ah lie pon dem puppa, be a bloodclaat rolling calf, wid no particular abiding city and have life hard; like ware and lumber! Gracie yuh fi move yuh bloodclaat, tuh; because yuh know di type ah viper weh yuh birth, suh yuh know seh ANYWEH shi guh is MAYHEM AND DESTRUCTION, suh mi nuh know weh all ah dat was fah, but ah same suh you vomit inna your shoes all di whole and put back yuh foot inna it, yuh full ah regrets and love to backtrack/recant! Unnu tuh much now! Look how long Kimone talk dat and mi haffi ah wonder how shi lie suh, suh how yuh just ah respond?????

2. Wow hush Gracie!
    How can your child you have left deal with you like that,all a bring up your son in careless argument. Gracie I saw you tried with her.. She breed early and you the one was there helping and babysit and love up your grandson. Gracie have her talent can sew and sell, The daughter must have mental problems, possession by some demonic force to go on live where thousands can see and bring up such scandalous accusations against her mother.

3. GRACIE IS A HORRIBLE MOTHER . SHE HAS ZERO PERCENT SUCCESS AS A MOTHER. FACTS ARE FACTS.
    THIS VIDEO CONFIRMS IT TOO. NO MATTER WHAT. NO MOTHER WOULD WANT INSURANCE MONEY FOR DEM CHILD. SMH. HEARTLESS. MONEY IS GRACIE FOCUS