GRIZZLY IS WHICH V DIS??

1520658_1387917741460491_554793539_n-Optimized
MI READY….. OK SO LIKE I SAID I WOULD B BACK WID D FACTS …….YES DIRTY V YA HOMOSEXUAL RANTS IZ FALLIN ON DEAF YEARS (JACKO) R.I.P NEVA RAISE NUH BATTY MAN AN ALL MI REAL LINKY KNOW D DEAL GIZZY HYPE NAME NEVA GET MIX UP IN BATTY BIZNESS .. INFORMER BLAH BLAH LET ME TYPE FACTS ABOUT U …U RITE FI DUN WID DANCEHALL BECUZ EVERY MAN U GO IN A DANCEHALL UR A 4TH STRING QUARTER BACK PLUS MASCOT …U WENT PRICELESS AN END UP SHAMELESS FACTS 4TH STRING QUARTERBACK ……ANDRU AKA YELLOW $ WHITE BABY MADA BEAT U BAD AN GI U HEADACE TILL U HAIR WAS FALLIN OUT UNDA U LACE WIG ,…. THEN U GO BINGY BLACKS WEH DUN U IN PUBLIC BEAT YA ASS IN UNIVERSAL RESORT AN IZ FI MI SHOULDER U CRY PON HOW QUICKLY U 4GET SEY A MI DID BEG FI U ..D ENTIRE WORLD KNOW U HAV A PITBUL BARK WID POODLE BITE… CUZ U CHAT FILT BOUT DANA AN HER MADA AN WEN DEM PAGE U MEMBA A ME DID BEG IT OUT, AN U SAME 1 MEK MI AN THESE PEOPLE FALL OUT…. NEXX…U GO D DUNKIRK LINKY HUSSY ANADA EPIC FAIL CUZ SHE NUH STOP BEAT U BADDDD MEK U DEH PON VACATION AN A WATCH D PEOPLE DEM PUMS AN REPORT HER EVERY MOVE WEN IM PRETTY CONFIDENT MI DUNKIRK LINKY NAW WORRY BOUT U…U SHOWED UP A LORNAS A SHAWTY PARTY THEN SOON AS U GET IN U TYPE BOUT HOW U GLAD U DUN WID DANCEHALL BECUZ D GIRL PARTY BORING, REALLY PLEASE IZ YA LIFE MISERABLE MEK WEN U GO OUT U BORED BECUZ I SURE HAD FUN AT DAT EVENT WID MI BOTTLE A PREPAID CIROC …. DIRTY V A G.E.D OR HS DIPLOMA OR ASSOCIATE DEGREE IZ NAT NEEDED 4 NY PRYSBETARIAN HOUSE KEEPING OR TO CLEAN EQUIPMENT DAT NURSES AN DRS USE U TELLIN PEOPLE DAT U R A NURSE D LIE DETECTOR DETERMINED DAT WAS A LIE …CLEOPATRA NIKKI TRACY NEVA EVA RING OFF YA CELL FI FORMULA OR PAMPERS BUT U STAY WORRYING ABOUT ME AN MY LIFE… O PLEASE MI NUH HAV A 9-5 AN LIVE WAY BETTA THAN U MRS LIVING FROM PAY CHECK 2 PAYCHECK GO HAV A SEAT ….I BUSS U HOW LONG ???? WELL SINCE U WANT A NEXX BUSS GO LOOK ELSEWERE ….. MY REAL PEOPLES I APOLOGIZE BUT LIKE I SAID IT NEEDS 2 B ADRESS MI NUH IN A NUH MO LONG TALKIN,, AN ANY 1 DAT COMMENTS ON ANY POST TRYIN 2 DEFAME ME GO AN LABBA JUICE WHONU MADA ….URZ TRULY H.Y.P.

Clovette Clarke Spence Clarke-Spence, Madd Wood, Kimevablessnevastress Bless and 3 others like this

Dionne Angel hi gizzy, smile gizzy, have a blessed day gizzy $$$$$$$

about an hour ago · 2

Sophia Nahbleach Browning Bloodclaat Gizzy mi naw lie u give it to dem powwwwwww

58 minutes ago via mobile · 1

Sophia Nahbleach Browning Clean & proper cuz

55 minutes ago via mobile

LovingmemoreRizz Davis No man! Unna stop

52 minutes ago via mobile

Dazilia Anthony Lol deadings

51 minutes ago via mobile

Feona Staygood Cumberbatch BFF oh my you don’t need degree for house cleaning or equipment cleaning?

45 minutes ago via mobile

G-man Heng-dem my youth big man thing this a bitch thing

45 minutes ago via mobile · 3

Tamar Watson Bitch ass niss

42 minutes ago via mobile

Tasha Fletcher lol………….Talk up di thingz Str8888888888888

Tasha Fletcher’s photo.

38 minutes ago ·

Andrea Angie Lowers Gizzy omg never see u like this before…

37 minutes ago via mobile

Tashina Williams GIZZY!!! WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This need to be erase……..Gizzy, while I understand your anger you do not need to stoop to everyone level, do not entertain non-sense.

35 minutes ago · 6

Madd Wood yo dem poodle dose bite hott too

30 minutes ago via mobile · 1

Avalon Thompson No Gizzy Hype…please this is not nice ….this is not u ….stop this….whatever issues I have can be hashed out via text messages or private messages …smh

29 minutes ago via mobile

Cali Gee Pitbull bark with poodle bite lmao

28 minutes ago via mobile · 1

0 thoughts on “GRIZZLY IS WHICH V DIS??

1. @anon weh yu knw about her nth tellll the itttle bleach out face boy fi go sit dung if him A big man him he willll cut the fuvkery nd act like one him boy eith pussy under him that alll

1. Batty boy gizzzzy hype u ntoo blood coth hype yu cannn walk in har her that watyu get fro hanging around pppl like that gizzy yu and u one time whit e outfit it blood cloth time u change that nd go find a diffent color i guesss white is the only color that fit yu csnnot wear no other color bleach out face boy go sit down nd stop yu fuvkery alll those ppl name yu mention telll me seh u nd dem forward hype man like yu have big pussy under neat yu alll yu fullly a hype pon her so why yu nd the other face her when yall see pppl in person yalll dont have no mouth one suit white out boy yu talk about run gone on vacation sooon fix yu blood coth fi yu nd the rest of dancehallll dem only thing im going to telll yu cut yu fuvkery batty y boy nd bleach out faceboy if the sun bun u u turn back black go suck u batty man friend yu start do

2. Real talk a who yu calll nasty do uu knw the mean of nadty she nuh nasty she blood fresh nd clean ever day im ur eye is big dan her i dont knw if yu a manor woman but go sit dung with u wash belly uu nasty dan har

1. Dem bleach out face boy him a dog himself nd wore so canhe talk about her him nd his fake assss sis businesss him too hype him a look a attention gizzy grow up grow up u claim u have kids nd look yu talk dont worry who is hothead gone fix yalll straight im done done

1. Gizzy Hype u a batty Man Go and change yuh White at weh u have on at every party, bout u Hype u a One lil waste Man…

2. MET MEK MI TELL YOU THIS SEXY V a.k.a VENESE HAVE GIZZY SECRET AND HIM HAVE FI HER OWN THE GYAL WORK IN THE EMERGENCY ROOM SHE IS A MEDICAL ASSISTANT PLUS SHE WENT AND GOT HER LPN. GIZZY IS A BISEXUAL THE WORLD KNOW DAT AND SEXY V A GOOD FI YUH DIDN’T U KNOW MAMAMAN AND UNDER COVER BATTY MAN NUH FI KNOW YUH SECRETS LOOK HOW U HAVE HIM A CALL UP ALL YUH F**K DEM NAME SMFH

3. no thats the girl he used to par with sexy v, dem all threw party together. shes a pretty looking girl, and don’t normally f**k with people so me nu kno a wa happen with the 2 of them.

4. Mi naw tell no lie mi did tink Gizzy a battyman too cause normal man nuh write post an a talk bout rayyyyyy ina it. How dem luv trace suh. Unuu pls call Talkcheut mek she come sort out dis blem cause a she alone can crawse it. She and Simply…..suh unuu pls to call dem oooooooooo

5. him a try fe get a hype but him a one fish him look like a fish him walk like a fish and sing like a fish a one battyman

6. If he’s not the entire bowl he still have a tad of fruit inna him. I’m convinced he’s touched no man no gwan so

7. The man seh him name Neva call Ina no batty business well it need fi start call now cause a straight batty business this.

8. From a Bwoy look like battyman talk like battyman walk like battyman a battyman…..Gizzy hype a battyman from birth…..

9. No gizzy hype u gone tooo blood cloth wild with this get yu factstraight u is boy with big pussy under neat yu there is nothing u or those other ppl can do her why dont yu apporach her u nd the rest of dem that yu mention in ur commment dutti boy yu have no chat over her u cannnot walk in a hat blood coth shoes tek yu bleach self out here all yu a do is just hype yu blood cloth self she not beg yu nothing she have a good job compare to wat u have any man u see weh hype them self dont have nth nd have big pussy under dem if u and the rest of dancehalllll ppl dem name wrh yu mention in the comment gone have to deal with m me ni nuh fraid yu nor none of dem yu cann gone talk cuz pure mouth yalll no blood gal nuh want battty man u allwy a wear the one white out fit like thatthe only one yu gave if yu have so much chat nd fulll a bloood coth talk yu eould not be wearing the one white alll the time we want no folly arm mor no batty boy likr yu fi friend hype ni nuh get yu no where sochill out nd shut u stinking mouth

10. Yu v that wat u get fro hanging around those badmind ..pppl nd battty boy weh nuhnuh have nthing fro him self him have to keep party nd bost ride fi survior yu dont have to stop hang around those dancehallll ppll
    Dem a pusssssssssssy focous on wrk nd luving ur life nd take care of the rwo boys dancehalllll is not the place to mix up with or let dem knw ur businesss yes nr hype hothead say her point of view im done bleach out face boybusssssssssszzzsssss shotttttttttttttttttttttttttttttt

11. Mi sey this boy is a big battyboy no question asked! If you eva see when him go fi whine up himself like some gal and flash him hand them. Him lie, him thief, him wicked, him spiteful and him nuh mine him pickney dem. Nickki nah call and beg fi nuttin cause nikki don’t even deal wid yuh ass, nikki rather handle her business than to be bothered with nasty gizzy so him a come hype like sey he is a caring, providing father.

This johncrow live for dancehall approval and him life full a shit and messy bad! him need fi stop burden him poor madda, a she a pay him rent fi the likkle one room wha him live in a the basement. Him just get food stamp approved so him swear him accomplish something in a life now. That fish need fi go find the deepest ocean (batty) and go labba labba in a it and come of a the girl name.

1. Gizzy aka Nigel wish he have the job that I have he wouldnt have to be borrowing and thieving money from him gal dem fe go hype a party a night nite fe go hype r pay down fe him party dem him a one big old coward thats y him left all the party dem a daylight when the dun comes out. What a way the man that me deh wid hurt you so much a guess u did want come help me tek some of them dick when they was giving it to me. You a come talk bout u beg out war fe me fool u wish u a de biggest coward roun here every body inna dancehall know sey me no walk inna crew r company so if the ppl dem way u mention did beat every body will know about it so come with you facts write again u fail rite deh so ppl can always talk cause mouth mek me feh but no gal r boy neva bwat this girl down dem only talk shit memba sey a me alone walk so if these ppl so bad y didnt they attack me fool. U a come talk bout my job non a u babymothers r gal dem no have no position over me a nuff time me tek shame outta u eye bout u hype fish face boy u dont know nothing bout me more than man wey u can assume bout u chat like a bitch that’s y u dont know my business

1. Your baby mother dem don’t need to call me for money for pampers because me and them is not friends the money dem that u borrow can more than buy pampers if them need it. Time you a worry bout me n my man dem n who me inna war wid you wouldn’t go find a job and pay you child support n tek the burden off you mother n mek the woman stop stress. FACTS: you drive you baby mother to be car go party n crash it and turn round and want sue the girl insurance bout u have disc bulge because you a look a fast money fe go pay down pon red n white feb 8. Boy neva borrow a dollar from you for reason so a come talk bout prepaid ciroc do any one know of me being a drinker. A you boatride money u use prepaid for it the next day u cant chat to me go prepaid for a bottle now u cant even find admission to go into a dance a nite time. So now u find a next girl that thinks your kool to take shame out u face a nite time now n a gwan hype like u have money old shit pan.

2. INFORMER boy memba sey a you run go tell shorty sey me a tek r man when she n this done from how long u think me neva did a go hear back thats what your good for informing. Y everyman that try to talk to me hurt your heart so much u always run go tell that see then batty man tenderness is approaching no body like u in dancehall they only laugh up with up u no see a pure gal always deh a u events n a few guys that wanna show u support because u support them because them sey u a batty boy undercover n u act like a fish. .

12. LOL ANONYMOUS LOWE DI GYAL DI GYAL NOT EVEN LOOK PON DUTTY GIZZY GUH FIND A LIFE SHE TELL MI SHI KNOW YAH WHO GWAN LOOK A BUSS YUH BLACK LIKE STOP MEK DI AFRICAN BOY CLOWN YUH MI FREN A GLOW AN A GWAN WID TINGS BIG UP MI FREN VEN BLESS

13. This shit hisstilll gloing on i taught thisbig pussy boy gizzy would stop this argument lawd of mercy cannnot believe say a boy like yu weh hype so dont blood cloth live under basement nd yur mother paying ur rent woieeeeeeer this nuh normal shame on yu yu have so any party nd boat ride that why i wonder where yu get alll tjos oney from ago sround and beg pppl money from tax return that not gud battty boy im going tosay it again majority of yu dancehalll man nd woman dont live no where yalll should have somewhere fro yall self drangrow dutti boy nigel jackson leave her alone cuz u knw seh yu cannot walk in her shoes she nah walk and beg yu nd yur family noth cuz she is a independence woman she work fro wat she want go learn hw fi be indepen nd tale care of yur kids cuz fi a hype man like yu weh mek it seeeme like yu have top of the world dhould keep nd yu dont have shit let me find out seh yu a f**k batty nd suck pu**y fi get money fish mouth leave her alone uhear tat u and the rest of dancehall crew anything go down gizzy hype i knw it u y mi ago blame so ubeytter keep ur self to ur self and the gal dem weh a deal with yu nuh have respect fro dem self cuz dem relaize seh yu a go both ways nd yu cannot blood cloth even give dem a soap fi wash dem. Asss im domne with u keep ontalk

Leave a Reply to gg Cancel reply