GUH CHOO CELEBRITY BLOGGER GQ

38 thoughts on “GUH CHOO CELEBRITY BLOGGER GQ

1. I saw this on best of dancehall and I was shock!this is just too much for a toddler. The mother and father should be locked up this is child abuse the baby foot a squeeze up.a regular dem dress har up like she a 20. Somebody remind big pussy gella seh this little girl is just a child this don’t look good at all she was the only child at that party looking trashy along side her mother with her panty and pussy out and the next likkle gal inna pink lipstick and a whole head of weave

1. Trying to get a hype off what?! A child?! No honey but what I am gonna say is this tashy you have a big wide open hole under that you need to Google about instead of coming on her with your nasty std family and sell f**k friends

1. Bitch you sound hurt dnt talke about ppl kids or get kids in this he’s wrong to put up di baby on is IG GQ

1. Everybody is sharing this pic today it’s a f**king disgrace to dress a child like this the slippers is squeezing the f**k outta her foot she can’t even stand up straight

2. Is GQ Dwight a pedophile…or a skettle battyman or both? This baby germs really search and copy a babys picture for his own careless satisfaction? just hide ur kids and ur husbands yah ppl….go pic out di ticks outta yuh battam…you need advantiks plus…flea and heart work medication ole dead dog…this is so grimey…if him did know ah who fah pickney him wouldn’t dweet but even more reason why him shoulda neva dweet…next time GQ put up ur batty instead…gallang go scam ah fake batty caah di one dat God gie yuh don’t have any use…it stretch out and buss up…..durty battyman….gwaan guh scam ah toothbrush, shit teet….cummy mouth bwoy…your tongue jump everytime yuh pass a bathroom…yuh lick out mr. Many and mr. Several batty hole….white scall ah kill yuh and ur mouth smells like a pit toilet…brush ur egg shell colored tongue please…cum paste up paste up inna ur fillings dem…. yuh hungry nuh bloodclaat…what happen? You cant scam food fie nyaam? you need a battom rejuvenation…Ah mussy doctor miami himma look fah dung ah florida…him bright and pink wall even brighter fie repost It! Kay boy say ur batty sound like when heat ah come up inna di radiator…yuh bright stink wrenk facety and outta hardah! Di baby shoulda fling har shit papers inna yuh face but yuh goodly just nyaam it! Please wipe *di white* frm around ur mouth…cocky guzzler!

3. Please to tek off the tight sandals offa di likkle gal foot, and allow her circulation fi flow

4. Since when pink wall post baby faces? Usually y’all would but a square or some dumb shit to protect the child….i guess things and times change…yall evil…look what y’all saying bout a baby who cannot defend her self…yall really low down!

1. erksssssss. u made me had to go back up and reread the comments..the only persons who were “attacked” was mom. dad and gq. dont make up stuff.

1. Pussy shout di F**k bout mother party with kids it was a baby party it was for your info stupid bitch GQ do you have any kids GQ yuh dis bi bloodclat time n anyone who have kids can feel di pain I dnt know di baby but this some f**k up shit it hurt me dnt get kids in shit like this & who dnt vex about that him do y’all can go suck out y’all mother dnt talke kids & real ppl see n know a pussy move this n for di sender who send this send your number come like how u big n bad suh ok jus send on it mi vex nuh bloodclat pussy GQ member say you most party a Brooklyn batty man pussy suck yuh madda ….. wild life mi say

2. F**king ediot gal/boy wadeva yuh be…. yuh nuh have nuh sense don’t it…. when yuh see met cover di baby dem face nuh when ppl send een f**kery an mix up and she tell dem cuss di parents but leave out di kids…. bloodclaat eediot mi know some cyaah read enuh das why yuh nuh have understanding… look how much baby get post ova yah wid all dem likkle costumes fi all career day an tings….. tap yuh rass f**kery….. dunce nuh bloodclaat real zutupek. Bawn right bakka cow.

5. dutty gq i have never seen u in person n i hate you soo much because u se dougie in a di gucci fur sandals r whatever it name u a post bout fake ,come now dougie have a job and no police wont lock him up for wearing them ok stop gawn like a your money a buy di one u wear batty bunnings n scamming give u them am not not dissing ur mom but look at her n u a show off pack some barrels a food n clothes send go give r because obiviously u u not giving her none of ur riches she need care a dat u fi go worry bout if mi deh a forin a gawn like u my mom affi set a yard leave dougie alone if him want to wear fake that his choice n mi no wrong him save ur money dougie n travel n mad gq all up in dis brand dis n brand that poppi show u must when u payin ur cash r swiping ur card mr rich man and dutty bobbette because u see dolly in the shirt u run go get one mi find out u is very very red eye n pls that shorts over the shirt tacky u n gq no see what them doing to scammers just wait

6. the other gq mother come up u should make sure she get her hair done n a nice suit a clothes she have on a little kid tshirt am here n mi no rich like u n if my mom hungry in jamaica a she want to dam fool u be n how u cant show where u live mr g not q u should be living in ur own house n have a car for yourself u is noting just like bobbette .people with self worth n ambition no get u brag bout clothes n boot every single day not even celebrity dont ack like u n r moreover celeb get thing for free n discount rate leave dougie alone n go sought out u mother ok mr g not q she brought u in this world go take care of her.

7. Care zero that’s wrong for GQ Dwight do n It’s wrong for someone to send this inna y’all wrong dnt talke about kids or bring kids into this & so what if har mother wanna dress har up look she look good to me jus leave baby out y’all mouth bitch ass haters

8. TO THE PERSON UP TOP SAY THE CHILD LOOK TRASHY YUH NEED FI GO SUCK YOUR MADDA. HOW YOU GOING TO SAY A BABY LOOK TRASHY. YES THE MOTHER OVER DO IT WITH THE SANDALS BUT THE OUTFIT MINUS THE NECK TIE LOOKS CUTE. THE LITTLE BABY INNOCENT. MET TAKE THIS DOWN. BIG NASTY BATTYMON GQ DWIGHT GO TEK OUT THE EXTRA SKIN OUT OF DOUGIE PLAT BATTYOLE

9. GQ go suck your mother mi vex nuh bloodclat Fi put up a kid & pink why y’all do this someone send this inn & y’all put it up come on now that a little baby she dnt know yo am tight Nigga straight up

10. Thanks to you and your bruk whack friends…y’all going to thief it until you end up in hell.

11. YES, MET HAS ALL RIGHT TO POST THIS FOOLISNESS. WHAT TYPE OF DRESSING IS THIS FOR A LITTLE BABY. ALL WHO DONT LIKE IT SO WHAT. THIS IS JUST PURE FOOLISNESS RIGHT HERE. THIS IS SUPPOSE TO BE A BIRTHDAY PARTY OR DANCEHALL. THE SHOES, TIE AND THE SUN GLASSES WAS NOT DOING IT. LOOK AT THE CHILDS FOOT IN THE SHOES. IS SHE A BABY OR A GROWM WOMEN. THEY JUST MAKE THE BABY LOOK OLD. LOOK AT WHERE THE STRAPS STOP. THE SHOE IS SO TIGHT ON HER FOOT. POOR CIRCULATION IS WHAT I CALL IT.
    EVEN IF GQ DWIGHT A BATTY MAN. BOTH PARENTS ARE DUMB ASS IDIOT. HE NEED TO REPORT UNU TREAT TO NYPD. DAM BUNCH OF IDIOTS.

12. Unu come on,this pic is already viral. It on BEST OF DANCEHALL IT all ova IG suh wah purpose wud it be for MET to hide her face. Her mother bring har guh party fi pose an put it on social media, unu a gwan like the boy come inna u house,guh inna the family album,life up the plastic paper and teef the pic. You posted on SM,people a go talk sorry everyone ain’t saying how adorable the outfit is. Adorable baby,atrocious outfit.

13. Hope u a kill them keep on kill the pussy them all u people are just internet bad people not one of u all can go to her mom r dad with u all bullshit baby hope u look good … kill the pussy them with u sexy style ….

1. Sexy style? We talking about a f**king babyyyyyyyyy Wtf is wrong with you dumb bitches. I just can’t f**king understand why wasp allow that nasty bitch to let the baby come out like that. As a man stand up on your feet and make sure your daughter is safe now look where it reach. A wickedness dis that little girl is naturally beautiful let her be a baby a f**kery dis

14. met mi like you page but mi mad sa you neva use better judgment. let mi explain many times pple send in pic and you don’t put them up for what ever reason. hre we have a baby and yes GQ wrong fi wat he did but it nu look good over here either because she is minor and is being exploited for grown folks pleasure. I care zero aout the clothes but to know adults finding this amusing is sad to me..by the way GQ u a batty man so y u a look pon the pple dem daughter.. I hope this child family get to u real quick.

15. Send deport him out and make him come a Jamaica cause mi would a shot da batty bwoy deh in him face pussy yuh have kids batty boy yo and anybody a talke shit bout this baby you a pussy yo stop hate pon di baby dawg a little baby dat dwag pussy how you feel Yow pussy yuh Fi get a page

16. Latty come suck me wid ah straw and nyaam mi wid ah fork…mi cyaan read and yuh read too much…yuh ah JMG mumma? Mi deeven ah chat to yuh jancrow…yuh ah look ah job wid jmg? Ole Rectobait bloodclaat…come offa di baby and jump pan me caah my back broad like zinc and me can hangle yuh germz….mek ah did one baby yuh piss out or a friend baby…yuh woulda vex too…all when yuh nuh agree wid di parents choice ah clothes, is no f**king reason fie post up ppl children…absolutely not…and if JMG dweet all di time,it needs to stop…since yuh ah look work for be di admin ah pink wall, 1st ting 1st inna yuh new position…stop post up ppl children…point blank, end of story…stop read well and come fight me Latty…continue tink ah chattingz!

1. Yuh need fi go bite and tear out all part a GQ and di picture site that put up the picture first. This a fi mi site and a MI decide what is posted yasso so yuh all yuh battey cudda ah foam this morning it nah move. The fact that you came here and type and lie bout people a style di baby mek it worrrrrrrrrrrrrrrse di picture nah move. Go nyam di camera whey tek di picture and choke

1. A run come pan yah like u a body guard . Why u neva guard di strap dem pan di baby slippers? All u a cuss GQ him not even look pan u all now so u lef desso and drop yuh dead weight yasso like we care. We aint care yessideh and we worse aint care dis brand new day today.

1. Idiot gal shut the f**k up. I see mad people share dis pic and a dun di parents but a yasuh yuh feel yuh can drop yuh anchor..put yuh foot inna yuh pussy and tek weh yuhself..

17. @anonomous 8:48pm and to be completely honest, if i seen an adult in this slippers, i couldnt take them at all serious…which big uuman ago wear this type of slippers…iffa me did wear it, mi woulda inna di funny pics section pan JMG….granted…the neck tie is a bit much for the baby but everyting else is fine…it is age appropriate…she’s covered up and clean…what is the real issue…annuh di baby clothes, talk chute! And yes GQ ah big batty bwoy and you must be a physician fie come to di conclusion dat di baby circulation is being hindered….lowe di ppl mek dem grow dem child how they see fit…ah fie wasp pickney right…not yours…you can always gallang guh wear monkey suit and onsie to a party…nuthin or no one will try to stop yuh…but they will play hypocrite role and tell yuh how nice yuh look and meanwhile yuh ah blush, demma done yuh inna dem group chat….uunuh so opinionated…why uunuh nuh see di parents and tell dem straight what uunuh nuh like from what yuh like…caah uunuh ah pussy inna real life…uunuh same one ah tell di ppl “omg…she look so cute” smh…guh thru yah likkle baby…di blood of Jesus against dem! When ppl nuh kno wha for chat seh, dem chat anyting!