GULLY BOP WHEN HIM DID MAD AND NEVA HAVE BOSEN

0 thoughts on “GULLY BOP WHEN HIM DID MAD AND NEVA HAVE BOSEN

1. FROM I LOOK AT THIS MAN I SEE HE NEVA BADMINE GRUDGE REDEYE ONE SOUL ALL IN HIS MISFORTUNES N STRUGGLES HIM JUST LIVE KEEP HIS HEART CLEAN THATS Y THE UNIVERSE OPEN UP BLESSINGS SHOWER SUNLIGHT SHINE BRIGHT ON HIS LIFE GOD OPEN HIS GATES TO HIM. NO ONE YET COME FORWARD TO SAY HE EVIL N WICKED. IF AH SUH THEN ALMIGHTY GOD IS GOOD. AMEN

1. Preach Anon a just so God operate especially when it seems like all hope is lost. That man is not crazy life was preparing him for this moment. I wish him peace and blessings going forward.
      As a sidebar – I find it really sad when I see people, especially my brothers and sisters from the Islands who are so brilliant their eyes sparkle, yet they have so little opportunity because of poverty.
      Reparations really should be paid forthwith so we can give people like this man the opportunity to truly be brilliant and help heal some of the issues we are facing.js

2. i dont like how ninja man a style him, i know this man for a while now an he forever saying a ninja man give him coke back in the day why he was on coke at one piont he used to perform with ninja back in the day so i dont get why him a style the man in the paper so

3. No sah im nevah look mad, just kindah uncared for..no man can’t hold lyrics suh.. But mi think im did still hab di Bosen..a becaz him pants did big dem time deh..lol

4. Jamaican people stop treat unu bredda and Sista dem like shit when dem down pon dem luck.The man dem weh have a likkle more money dan others stop treat people like shit.Nuff more Gully Bop deh round di place fi brush off.

5. real talk. nuff ppl mi see pan yah a style di man chue him teeth dem gone and him past life of an assumed mad man. if a woman waah deh wid him more power to her and him as well. wish dem well. all the best. this man must have had his fare share of life struggles already.

6. Mi nuh believe seh him did mental….homeless & poverty-stricken? YES. Di boson did ah par wid him from dem time deh doe. Whoever ah manage/steer him need fi mek sure seh him get ah complete physical. Mi mean from head tuh toe.. Know whad am saying :malu2