POLICE SCRAPE UP A BAG A GUNS FROM FLANKERS LAST EVENING AND DI BIG LONG GUN DEM A SOME MOBAY BOYS A SHOW OFF. IF THIS IS WHAT THEY ARE USING POLICE FI KILL ALL WHO ASSOCIATED WITH THESE GUNS. IS LIKE A WAR DEM A GUH
11 thoughts on “GUN FIND IN FLANKERS AND SHOW OFF”
More is out there yes. The pic in the back the youth is holding an AK47. That wasnt seized they should beat them until they talk where it is n who habe it.
omg and the sad reality many more out there!!!!
our boys are sick, they need guns to feel like men
Dem nuh want to be the Mark Zuckerbergs of the world, dem prefer fi hab ppl blood pon dem hands and dead young and worthless.
Dem will haffi dead and weed out fi get the gene pool back in order.
That dem use the scamming money do. Not eve build house or send dem kids go good school.
Full time we equip n modernize our police force because yuh see this n haffi wonder where police lil .38gun a guh! :hoax2
How Jamaica fi better when you have germs like dem ya ah road
More is out there yes. The pic in the back the youth is holding an AK47. That wasnt seized they should beat them until they talk where it is n who habe it.
Fada God :bingung :bingung :bingung
Dem fi dead! Dat house/yard fi paint wid dem blood cause you can’t tell me say not one upstanding pweaon no see dem in a dat yard a palaf.
Who no like me opinion done know me no care.
Kill dem all And done!! No mercy for the merciless!! The soldiers dem need to go down deh.
Nuff a dem run way Jamaica police need to do more check points!! Ochi area full a Mobay criminals right now!!