GYPTIAN

gyptian
DI SENDER SEH DI STANDUP BUT MI WAA KNOW IF YUH ASK DEM FI TEK IN DI CALF PART DI SWEAT PANTS SPECIFICALLY. BECAUSE MI NEVA SEE NO SWEAT PANTS FIT LIKE DIS YET …ESPECIALLY FI MAN AND IS NOT DAT YUH LEG HAVE WEIGHT PAN IT SUH HOW??

0 thoughts on “GYPTIAN

1. Blessed morning jmg…..gyptian inna him skinny sweats a gi unu di wrang-up Stan-up loll mi waa know a weh som Ras a wait pon fi bunout all di wan fanton moja him in dem rassclaat skinny jeans deh

2. THIS IS THE STYLE THAT SOCCER PLAYERS ROCK IN TRACKSUITS.
    THE MAN IS WEARING JOGGERS. UNNO A HYPE FI NO REASON KMT.

1. Skittles photoshop a female head onto this pic and talk to me again. I have seen me. Wear this look and still look masculine. Not yah so. NOSAH. Lol

1. Skittles if your man dress and stand like this, don’t be surprise if a ketch him a next man inna yur bed eventually.

1. Betta she dan me
            @skittles if ur man is a “real” man…buy him a outfit like dis an see if him wear it…we will be here patiently waiting for the results

2. Which soccer players…Renaldo? De dread look like him a advertise fi a tampon commercial. BUN OUT UNISEX DREADS!

1. Thank you cause mi nuh know why skittles a get all up inna har feelings over di pants…dem too damn small…that’s the point!!!!

3. gyptian come yaaw come clear dis up yaaw cause mi know a photo shop Dem photo shop the leg room from yuh sweats and mi know say is a backle stoppa did deh pan the runway and yuh step pan it that’s why you liff up yuh heel like that

4. Met this yah pose look like when u si dem big man a chat up di school girl dem a road side and dem like wah dem a hear..It look like him about to to start twurl di hair..a wandah a wah im si innah di distance wah sweet him suh mek it tek such a pose..di sweat suit, well mi nuh know, mi nuh know,mi nuh know.. :siul

5. I don’t think he was posing like that. I think the picture was taken while he was moving or getting ready to pose for the pic. Also I’ve seen men in that style sweats. They have them for men in H&M Don’t see anything wrong with the picture.

6. Big Up All Di Artist Dem From 93 Back To When The Ting Just Got Started After That a pure Fool Come Ina Di Ting Except For
    a few Weh Still A Try Hold It Up Bun Out gyptian Nuh Tight Pants Round Here

Leave a Reply to Riches Cancel reply