Well well well these two are some funny couple in london acting so happy and Sophia said she sick of dow. This is the longest Sophia keep a man for so long but she complaining now about Dow she has been looking stress lately poor ting you want hype so deal with the stress.
Sophia you mean dow sick of you amount of bun you get is uncountable dwfl …big bull frog Sophia you no see your age a beat you badddddd looking like you in your late 50..you look so stress fi true loool
If mi foot neva did a tek di bleach like di ress a mi baddie mi hudda stress an happy tuh :rolleyes:
Dow ugly nuh BBC but him COCKY sweet so mi nah stop f**k and suck him!
Can somebody tell me who is the father for Sophie granddaughter? Because I heard it was for stash milli (sash bby father) if so she defiantly has followed her mother foot steps, walk and f**k and breed for people man!
Yes the baby is for stash milli and a good a dat Sasha fi Get cah she luv gwan like seh the man want her and she happy look how she flop like big bird now
But mi hear seh dem flat get rob oohhhh Sophia set it up fi rob Dow money no sah met we need confirmation
NO AMBITION