HAPPY FATHER’S DAY

7 thoughts on “HAPPY FATHER’S DAY

1. Thanks Shani,

Nuff respect to all my pinkwall brothers! !We bun out the deadbeat dads straight but we haffi mek the real dads know a dem we rate!!

1. Happy Father’s day to you and all the REAL fathers here on JMG!!! Big up oonuself!

Wi nuh deal widdi deadbeat dem roun yere

2. @Yardielovethug, mi like yu comment! Here da one ya. My daughter sent me a text dis morning. It read: Happy Mathers Day Mom! Mather is the name yu get when yu children see you as a Mother and a Father at the same time. Real talk!

Any man can be a sperm donor, but it takes a REAL man to be a Father. Happy Father’s Day to who own the title of being a Dad. Mi a talk bout who act it, live it to de fullest, don’t sexually molest dem children, and who wey tek care a dem yute dem! Big up oonuselves!!!!!!!

1. STRAIGHTTTTTTT!!!! Real talk!

Mi hear nuff ah dem ah big up dem chess bout dem ah fawda, an nuh know how pickney eat much less wear clothes…. Bun mi fi dem