HARTFORD MADNESS

Hello Met share this please.

First of all I’m just stating my opinion I am not friends with any of you girls but it don’t look good .The way uno a gwan pon Fb it no nice. First of all Portia you’re an RN you work hard fi get u degree u own u own house u a live good why do u associate your self with these low lives? U f**k dem little low class man deh why? U inna u own lane my girl stop it all speedy ? Dale burke? I like u and this is not a bash mi nah bash u but please take a turn u friends dem lower than u. U and Shua and Marsha upsetter no inna no class my girl. Hold up u head come on now. Now to you Shua gal from mi come a foreign mi know u from Scotts to cross roads and u always a breed when mi see u or have young baby inna hand.

1463484_329464820525994_947661645_n

1609616_347187078753768_508648520_n

14853004_1235139873208790_2053975792092975002_o

14991817_1393098020702041_8973150964548574719_n

The two daughter dem a yard u should a file fi dem before them turn 18 you a cruff all the party mi see u a go uno no know seh shelter more important than hype? Mi mother always tell me seh no spend off mi $ pon clothes and shoes cause mi can’t live inna dem. Fi a gyal weh have so much pickney u should a have u own house. Shua u stay bad the picture dem pon fb look good some a dem thank God fi make up ! Weh day mi pass you pon Imlay st a walk towards Farmington Ave gal u no see seh a two left foot you have mama? Mi swear a did wah crack head the blond wig nah do u no justice . You a granny now enuh and u can’t help u self or u grand kids . Weh day when u did a f**k Troy , Natasha baby father u never know him no date bruck gyal? Poor u wutlis mumma!! The fat sowah one Suen now gal u nasty no bl****t mi know a man weh f**k u and seh u stink and p**y need muscle yes u work long hrs but weh u $ a go if u house no stay good? Any weh u lay u head must stay proper dutty house no furniture but full a clothes get uno priority straight! ! Marsha upsetter stop f**k the people dem man .

20 thoughts on “HARTFORD MADNESS

1. Sender! I swear you sounded genuine until u start with how ppl look inna dem pic. Leave the ppl dem mek dem sin in dem own way. If you know the girl why u Neva send her an anonymous email or msg on FB. Yuh wa get beat and teach yuh damn self. Don’t call ppl low life bcus it just raaaang. Sender mi know you a whole 2 minutes mi wa tell yuh wish people the best and if u pray pray that they change the things that may be holding them back, make it come from a good place say amen and leave it.

2. Class have nothing to do with having a degree or money, you have plenty of low life people who are educated and have plenty of money (Donald Trump case in point). Some people are attracted to a certain type of people because they can use money or their education to manipulate them. I would leave the girl alone and pay attention on improving your life. Stop class people.

3. Let me get this straight so because someone is an RN they are above other people? sender you are ignorant millions of idiots around the world are RN it doesn’t mean they are a better class of people Portia is a whore point blank period no matter how educated she maybe.

4. Seem u nuh have a life u all up inna ppl own!! Come outta di ppl dem argument u too nuff. U fraid fi talk pan fb u come yah suh wid ppl business. Why u nuh guh bk pan fb and tell dem dat mek dem done yuh!!!

5. But i work around many RN they are lowlife most a dem a whore dem noh have nothing bout dem dem teck up d likle boy dem an mine dem anyone can be a RN fool anyone can owe a house ediat all garbage man pon d road owe house fool mi have nuff HHA co worker wah owe dem house

6. Nuff a uno dont kn sah a just clothes an title dem gal yah have if uno only kn how dem live uno vomit nuff a dem ano nothing soh uno cah stay dah meck dem hype fool uno.

7. SPEEDY??? lol a joke dis how she fi mek man like him and DALE BURKE f**k r one nuh do nuttn but party an one she him a do music #wastemen DWL LMAO BOUT CRISIS LOL

8. Yes a true you a talk sender. Nobody no better Dan nobody but when you have grown kids you haffi set some type of example. You can’t just loose so no pan no knock weh Shua and Portia no deh. Mi no hardly see Suen fi real. I’m not rejoicing bout wah gwan but this is to let Shua look into herself and change for the best. Look a work and establish yuhself. Stop the kotching and try be a strong Mother to your children. Sender sound harsh but a the truth.

9. Shua ,Shua, Shua!! Please mi a beginner u put down the whole heep road road, try put yourself together help u kids dem a Jamaica. It don’t look good you’re young limit the time u party and spend more time with your babies.Suen stop put up people focus on you and your kids ok honey it no worth it to have a record because of someone u once called your friend.

10. Mi nuh understand how unnu ah call up Portia name suh . She an Shua nuh even deal at all..
    Marsha look good n stay good she make her own money dress half of Hartford to bloodclatt . Wutless gal suen need fi clean her pussy n an house her mouth stay bad n she shape bad like whale mi ah pray fi shua because mi do like she . Mi rate Portia she stay inna her own lane

11. SHUA GIRL F**K THE GUY NAME JAMAICA JOHNSON AND LEROY ,GIRL YOU NEED JESUS HIM ALONE CAN HELP YOU,PLEASE FORGIVE YOUR DAUGHTER AND STOP WALK FROM COCKY TO COCKY

12. Shua u wutlis bloodclaat you 9 pickney and 3 grand kids and u can’t help u self of dem? The ! Weh u a use party n buy clothes invest in yourself if a me like u mi come off a fb and walk and hold down mi head u big cruff! A the first mi ever see someone get right off suh ! No sah dem kill u u cah come back to . All u daughter loose respect fi u. Suen u no better as u baby father run u weh Shua u nasty. The two a uno fi gweh.. Portia ok but she f**y f**ky . Marsha have little ambition but stop f**k jimmy as him can’t help u.

13. WELL KIS MI KITTY DWL WHO NAME JAMAICA JOHNSON, HIM A STRIPPER,? A ONLY AFRICAN HAVE OF THEIR COUNTRY NAME, MI FRIGHTEN WHEN DEM SAY PORTIA A WHORE MI FIGET A THE GAL NAME SO,FOR THE OTHER PORTIA NO GOT WA IT TEK FI WHORE WHERE LOOKS IS CONCERN

14. PEOPLE WHATEVER IS YOUR PREFESSION ENJOY YOURSELF DONT WORK AND LEF HOUSE FOR THE NEX WOMAN, SEE THE POPULAR JOURNALIST FROM PBS GWEN IFILL DIED TODAY HER PEERS WAS CHOKING BACK TEARS ON CNN, (SHE BLACK AND HER HEAD DRY) AS WE SAY IN JA) BUT SHE WAS LOVED R.I.P GWEN IFILL

Leave a Reply to Needleye101 Cancel reply