Mi haffi tek off di name ooooooooooo….dis is a talk show host wid di most…and a him a di top one a di station in Jamaica……..but him name was always being called ina di BF( Batteyman Federation) suh mi nuh suppprizeeeee noh sor mi not…..sender next time mek yuh peoples dem tek a pic so we can dash up name ettceddehrah….but a long time mr….C name a call uppppppppppppp
Subject: XXXX XXXX Gay
Message Body:
**** ****** spotted at a gay party in Spanish Town on New Year’s Eve. The popular talk host show spent the evening ringing in the new year with fellow battymen. The party was exclusive and had a list to keep it private. Men were whining and grinding on each other.
Ravine use. Read between the line.
Mi suspect him long time…this yah one yah hugh :ngacir:
lawd God, th espeakie spokie one is gay mi fren tell mi that long time him always at the parties
:hammer
Ispy morning whisper n tell me a who no lolllllll
Good morning Met and Bloggers: A who that now??? Anybody wah share de info???
So is must a battyman send in this info. Because it was an invitation only gay party.
Mi cyah pick it up met… Ah whoooooo?!?! lol
Tawkcheut, him love and true mi nuh have dry shit inna mi batty oh a kaint, I love listen to the station though cah them nuh ramp fi ask questions.
A hint the former Prime Minister..that is all i can say courthouse bangarang
Tawkcheut, him love and true mi nuh have dry shit inna mi batty oh a kaint, I love listen to the station though cah them nuh ramp fi ask questions.
A hint the former Prime Minister..that is all i can say courthouse bangarang
the other name fi a ravine is a cliff. check the first comment and yuh gret the drift.
Oiiiiiieeeee eyeeeeeeee bum bomb kannect
oh my word Cliffy Hughly????? My my… National Wideness lol
:hammer
dwl metty oooooo!!!! good moooorning!!!! *inna me best bounty voice*
good mooorrninnng…a nuh now dem party yah a gwaan oo but mi waa know wha guh wrong new years dat dis person come fawwud
taliban, de way how yu a run, mind yu run ova the cliff, becuz dis ya one ya hugh!!!
bim bim my veetle :tkp
unnu fi gwaan better enuh a 2014..lol
ISPIDIEEEEEEE how u doessssin :kiss :peluk whey u been?
shit mi di tink a anthony miller
di person se radio :nerd
Miller is ole news even Stevie can see that
mi good enuh, am here every day just sit back and tek in the drama more while
Suh Spy…..Mr H is one a El Presidente gyal?
Willie Happy New Year, now low mi am not in the batty confederation ok.
DWRCLLLLL…..Spy, nuh you dat @ 10:30…..yu too good!!
No mi account was hacked as Metty
???
act lik eyuh blind todeh Met.