HE DID NOT LEAVE HIS WIFE

NINJA

Met this man loves to go around looking females knowing that he has his wife and kids at home.He is always in parties flossing and trying to impress females with his money.He thinks that just because he has his own business he can get whomever he wants…But Sorry ninja you cant impress everybody,you need to stay faithful to your wife and stop look woman a road.

0 thoughts on “HE DID NOT LEAVE HIS WIFE

1. Exactly weh it sound like! DWL bout yuh never give him none.. Nothing more than yuh see or hear bout the wife and yuh feelings them mash up!!!

1. Sender every man wedda straight lean retarded handicap ugly poor have wife n gal pon da side unless is a battyman] so wat r u saying

2. I know this nigga personally,he is a ole freak that use to hang on baychester with blood and them in all occasion club yaad..him deh wid one f**k box name jiggy weh always inna party a gwan like she a dancer …him always a talk bout him nuh like condom and that shit turn me off ..one thing him spend him money him nuh mean!!

3. Ninja reach pink wall to rass!!! Yes mi hear seh him N Jiggy deh and him walk N look everybody I mean EVERYBODY.I feel bad for his wife cause his name call pon nuff low ambition thots

4. Yes Marlet 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A same suh it guh 😀 😀 😀 😀 😀

#SENDER GOT TRICKED BY THE NINJA#

:ngakak