HEAR DI MIXUP YAH NUNG

DEN ISHALLNOTSTAYONYAH DID FI PERFORM A SUMFEST???????? IT LOOK LIKE SHE RUN WID A PIECE A SPEED OO

BUT THE LADY DOING VIDEO AND TING

https://www.instagram.com/p/BITQn9kgFsY

15 thoughts on “HEAR DI MIXUP YAH NUNG

1. Ishawna did not perform at Sumfest, and she was NOT missed. Still, I believe that there’s a fallout or disagreement somewhere with something or someone. Come on now, no Mathematician required around here!

2. Thats why I came on here nd seh this bitch dumb as fck. She SAYS she’s all about her career but I dont believe the girl one bit, reason;
    1. Nuh matta wah happen she should NEVER miss REGGAE SUMFEST, entertainers are fighting hard to get a spot on that show and she got a big highlight cuz she was one of 3 females.
    2. She takes things tooooooo gad damn personal ! Her baby daddy is in the industry as a chatty mouth, why she a follow up everything him seh an a drain har energy??
    3. This dummy made it clear that she is alll about her career and so she has cut all ties with Footah circle in order to keep away frm the negativity, but Footah’s circle is the industry suh wtf???
    Frm the get go I knew she would reach nowhere, she has 0 sense !! Nuh man neva did aguh mek me nuh perform a Sumfest, look pan Jahmiel and Vershon, miss dem time but still did haffi fight fi the crowd get a piece a dem. Nobody nuh deh a Downsound cuz dem seh dem only a pay Ishawna mind, cuz she have pussy. Nuh worry the mix up will soon be revealed, and i will be here reading it.

3. Trust mi is last week Sunday I know that Ishawna was suppose to be at Sumfest and never turn up, dem time deh the show done and everybody satisfied. I was at Sumfest and trust mi when I tell u that the show nice bad, so is she lose out, everybody else had a good time without her. All if me and Joe neva talk mi would still have to be there cause a my career that enuh…. no catch feelings when it come on to my career.

1. Mi neva did a go sleep wid nobody a any work place whey my man work so a desso dah ting deh start. It start low and only did a guh get lower

4. Joe Trick ishawna and she find out so him is a con man . She wos too quick to get famous foota hype laughing out loud now.

5. She want more di fast life das why not even foota coulda hold har.. So das why she get out met friend fi di top light, but den she still neva get wah she want or did feel like so she on to di next…. gal yuh sign papas an a mek song behind di man back……gal him still ago get him cut so u shoudnt badda cut cause fi lata royalities… Anyways just my opinion an wah mi tink

Leave a Reply to Marie Cancel reply