Met the video shows Bobbette an har sista a cuss one Macys employee and the employee a tell dem “Bye”. That’s all the employee saying while they walking out and she’s walking behind them(escorting them out maybe). TK keep shouting U big fat blob” and Bob a shout, “Go to the gym”.
Very childish but i dont expect nothing more from dem 2 Jackass. We established long time ago dat fat nah send nobody gah jail but what unnu ah do sure will.
Is Teef dem ah TEEF inside macys and the lady nag give dem no brake fi get fi reef the goods
The confession of a teef,dem nuh hav nuh shame tree lef inna dem..u eva a drive and u want something outta u purse and u can tell di person inna di passenger seat fi guh inna u bag and get so and so yet.Well nuh care how road hazardous and u want something urgently outta u bag,u risk it getting it urself wid passengers like dem.I have a sticky finger cousin just like dat.Nobody can seh,here hold this bag mek mi guh use the public restroom.All hand sanitizer she we teef outta u bag
Low lives!
Metty, mi wa si di video lol..
they soooooo stupid
why would you post a video of yourself being escorted out of a store
or are they admitted thieves ? am i missing something here ? lol
if they are thieves they are incriminating themselves
and if they are not, they just plain stupid and should be embarassed
When you thief the people dem haffi mek sure you leave out of dem store .. Suh she must mad Dwl