HECTOR WHAT HAPPEN TO THE PARTY OF THE CENTURY?

What a way Hector sad and mad seh him party never turn out the way him want it. Looks like the party wasnt supported the way he had hoped it would. I was under the impression that his party was sold out based on what he was posting before the party and how many tickets him seh him sell,and how many more him have to print. I thought it was the party of the century, mi frighten when Him go pon a piece a cussing spree pon facebook, and cuss off all who him can cuss. Call up every name in the book, talk who and who him a go tump inna dem face when him see dem! What a man can argue and mek live fi hype and cuss people? Ive never seen a grown man this hype, him hype pon everything. Him mek sure everybody know all weh him have, him mek sure we know seh him nuh need the party money, (don’t know why him keep party if him never want the money? Him mek sure we know seh him rich, him mek sure we know all the brands and watches him have and how much they cost! Omg! This man mek a live for everything! Him cuss and call names of all who him did lend money, and talk how dem bruk! This man is something else!! I dont think him could a manage a fall inna life, him would a probably kill himself. When hype a gi weh him head the line! Jesus Christ man!! To how him hype, mi tink him party outfit would a line wid gold!

8 thoughts on “HECTOR WHAT HAPPEN TO THE PARTY OF THE CENTURY?

1. Sender u r using the name man loosely, big man nuh gwan suh. A dat fi happen 2 dem because dem 2 hype and think they r above others

2. Hector need fi understand seh dancehall people don’t like him all di nuff him a nuff up him self. Hectisha try something different dancehall a nuff ur thing

3. Susan

He is to fucking bright talking no free tickets n say stay your broke
    That what u get because of your big mouth he is a mad man

4. See with him lmfao he is still in shock after Saturday night when him never get the SUPPORT that he was looking for,hector try a other state how about LA because New York ant got no love for you.

5. Hector Stoute said if him don’t get a heart transplant by June him ago DEAD and his not the first time I heard him say that fucking old liar.

6. Nobody like you dirty filthy ninja turtle dirty man we hate you so desperate for attention I don’t see no other promoters keep dance and behave like you..fucking big and ugly like monkey we hate you nobody like you dirty man you are a nobody nothing pile of shit every dance hall people HATE you can’t you see that?? You just love attention go back to Guyana.because we all hate you

7. Di man go pan live a seh him have heart problem to rahtid poor ting…dance flop cause d heart defect him nearly pass out when him walk inna di venue n see seh di place nuh full up like him seh lmao hector seh to one of d ppl dem weh cmmt on d live him nuh waah talk bout dancehall party n him Naa keep back no more dance lmaoo mi weak tpc!!!!