20 thoughts on “HI-LO

1. She favor one horse the body is broad and the legs her ass smashed in but it fat lord dem gal in Philly look so nasty no sex appeal where wingy dah ongly hot girl in Philly

1. Wingy , you need fi go do up urWhole body and face cause u fava Lil Kim wid ur surgeries gone badd. All your face wah do to. While you at it cut dung some ah you libba lip and pay fi get a new tighter hole. All a you look swollen as if you got a bad reaction from something oir is all di man dem juice weh build up ina you belly?? Wingy no man nah look pon you no more they all had you. Your new replacement is Tashi she look betta than you and she don’t even a try hard, plus di man dem a request har . Please to go drop a sleep and give up ur imaginary crown.

2. Senda lies you telling Da girl can’t even afford to look straight literally her eyes cock eyed looking like a Rhinosuarus

3. Porridge body should invest in Saran Wrap and apply each night with Vaseline cah she soggy and lumpy in real life

1. Nikki loew di Gal caus all you a kill up urself is she ur husband still wants and wont leave alone…

4. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Senda wicked an lie dem breast deh could neva duh.

5. Lol that breast nuh do lol or is her babyfather turn doctor and do dem mnl. Everybody wants a body like wingie but cant afford it, nah lie wingie a beat dem bad

1. Kelly need fi go go buy a seat a JAMAL and another at the Dentist office. Owen is the only idiot weh no use to pumpum and hark fukk. Is him alone ago wife up and pamper Kelly . Every body else take a slap and go. It bun me fi hear har talk bout “Mi Hussband” and can’t even pronunce it right, or construct a proper sentence let alone be classy. >>>>>>Atttention…. single Mothers, Please to let your sons venture in all neck of the woods and do not shelter them.. If you do , he will bring home something like Kelly for a wife…

6. If u zoom in u will see the cut under her right breast if I was her I will definitely sue the surgeon

7. What a thing whne dem stop gi tax return juss fi have pickney ehhh? imagine the Government save the lickel money fi unuh and gui unuh back at the the beginning a di year fi sort out unuh pickni and unuh teck it a do up Body?? :nerd :ngakak :ngakak

Kayann what did you get done?? cause me still a try figa it out…

Unuh is a set of dunce weh no love unuh kids. Unuh know the risk and unuh still go do it juss fi stand up and maggle ina dance fi some bruck pocket man look unuh and laugh at unuh later.

Bubbles, Wingy and Shauna mi blame unuh wid this do up body trend fi meck all a di gal dem a Philly start walk round andlook like iron donkey.

8. A how wingy name drop yah so unnuh need fi gi the gal a break bwoy one gal have unnuh head eeh!di gal looks good and eva smell good unnuh too wicked,allison run back in yah mamma bwoy the surgeon want a fat shot why shabba tun surgeon and f**k you up.

9. Big pussy muta diamond come off a people name you did tell tashi you say she a under cover whore muta dont mek me talk the tings dem you a man you need fi stop muta stop back you fiss and a go f*k a pussy stop chat people business wid nicki and tashi nicki you need a life to screenshot people pics and send around

10. I feel so sorry for kayann I see her at her work place the other day I went with my brother to buy food stress a lick her from right left and center thank god for make up and filter if u see her in person omg

11. Oh dear different hoes same city.

I don’t get this Lil place philly. Nuff cheap, plastic, self hating draculas.

Oh well I’m about to board my plane to Thailand. Real money real traveller. Who got a passport? Out of all these hoes….yr in yr old in the same dutty place. Children don’t get to experience life. Just a tired mommy 5 days out of the 7….whoosh mi garn

Leave a Reply to Spanish Town Lol Cancel reply