HIGH CONQUEROR YUH IS A ROLE MODEL

Gregmax the real waste man need fi get a job an a life everyday all you do is post up pan social media an video car nigga guh get a dammmm job you just wokless suh you think keep dance dance every minute ago get you nowhere trying to be like jayicon with you bruk self you dance dem always empty u dam fool

12 thoughts on “HIGH CONQUEROR YUH IS A ROLE MODEL

1. All him do is pose up Inna him woman BMW and some a these gal so fool to make one shoes Greg max no cash f**k dem.

2. Kmft gregmax a di biggest waste man all him good for is to borrow ppl money when him a keep dance inna him tight cloth dem an a play an mek video with him one dub everyday with him name inna it. Mi never see a man who love hype suh with him bruk self

3. A f**ka a dat fi reach him, him neva know sey Bobette wey come from inna queens wey every man f**k out trouble wid har mouth???? Bobette walk and tell people sey she lend him $4000 fi keep him party wah day and the party neva go good but the woman want back har money mr greggmax

4. sexy Bobbette from queens a gal weh him a f**k seh him did borrow her money fi keep party her $4000 and all now she no get it she a talk seh she want back her money….Bobbette you cant seh a lie! Cause the other boy weh A f**k you talk it to

5. A nuff ppl money him borrow fi keep him party dem ano now him a borrow ppl money all him good fuh a hype inna di big woman wey him a f**k car an gawn like its his car dem dancehall ppl yah a di biggest set a fakers lol gregmax with him one mochino shoes yow di man wear it till it lean up yow stop trying to be like jayicon you likkle wanna be bruk max acting rich yow him an waste man mulla a di same thing an tommylee just one big set a watse man bruk an act rich an hype

6. They all borrow money around their party time bout promoters.. for life sad af!! Every night a party how you fi make any profit???? Stupid! Hype hype hype.. that’s why a pure young gal dem deal with they can fool dem n tek drm Lil pocket money.