HIGH ROLLER CERTIFICATION

london england i need your help!, can any body tell me about this actor guy who says he is from london and he is a high roller. i feel he is taking my sister for one piece of idiot cause him pocket dont match him mouth at all

557102_481108085250150_1811877022_n-Optimized

1091067_662646767096280_1528135846_o-Optimized

1277480_689127687781521_535790000_o-Optimized

1385942_684670888227201_1748373278_n-Optimized

0 thoughts on “HIGH ROLLER CERTIFICATION

1. BROKE POCKET JASON KID?, OH PLEASE KSST MY GIRL DONT BE FOOLED A STRAIGHT WALK FOOT DAT A ENGLAND AND HIM LIE NUH RASS BOUT HYPE MAN

2. BROKE POCKET JASON KID?! OH PLEASE KSST DAT DEH BWOY A STRAIGHT WALK FOOT A ENGLAND HIM DONT HAVE DRY SHIT INA HIM ASS MUCHLESS BOUT HYPE MAN

3. Not to mention how him fava a rat kmt
    Mi no feel say a no sista nothing my girl if it smell n look like SHIT it is exactly dat SHIT u no need a soul fi tell u nothing

4. him name jason kid and him come from south london, mi use to f**k him and him mean nuh rass. all him do a go round and look every fock tail a road and dont have a cent in a him pocket my girl tell yuh sista fi stay far from him cause all him want fi do a f**k yuh out till yuh find him out. a feel a deport him all get to cause a long time mi nuh si him a dance over here a walk back a di man dem bottle

5. lol dwrl jason kid dem catch on to yuh nasty rass god naw sleep yuh too wicked and lie
    i will never forget all the lies you feed me and the hurt i felt when you turn round f**k mi fren after all that i have done for you. i was going through some rough times in my relationship and decided to give this boy a chance and it turned out to be one of my biggest regrets up to this very date

6. could have fooled me, i thought this guy was some big shot in london driving some expensive car and splashing champain and so forth. i cant beleive what i am hearing at all this must be some joke shit after all the stories i have heard my sister with i thought she may have hit the jack pot but it now seems like she met jack sprat

1. a dat fi reach unoo bout “hit di jackpot”, unoo too rass wutless, di time unoo sitdung pon unoo big wutless pu**y unoo a look man fi weh dem ave init, a time fi some a unoo be independent an stop run een an f**k man fi weh unoo “think” dem ave! unoo dis fi get “trick an f**k” no apologies needa! loool

7. Jason dwl you reach the pink wall – but more shame to the women who get f**k n ducked coz they thought he had money. That’s why women should be independent then they wouldn’t be f*cking men to see what you can get out of them financially LMAO

1. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :ngakak :thanks2 YUH LIK THE NAIL RITE CHU DI WALLL !!!! BOUT THOUGHT ( HE HAD) N GOING THRU RUFF TIME INA RELATIONSHIP, DEN U NUH TEK TIME FI YUHSELF?!!? GTFOH !!!!!

8. ‘INDUK” , ” ANONYMOUS”, “THE SISTER”, “THE SENDER”, “THE GAL WEH GET F**K, TRICK N DUCK ARE ALL THE SAME PROPOGANDA PERSON…. JUST SAYING…

1. could have fooled me, i thought this guy was some big shot in london driving some expensive car and splashing champain and so forth. i cant beleive what i am hearing at all this must be some joke shit after all the stories i have heard my sister with i thought she may have hit the jack pot but it now seems like she met jack sprat

Are those your words or the words of Induk.

9. Dis bwoy ugly nuh rass, u see im nose look like mr. Potato head own. Bwoy weh nuh have money betta hav buddy, an mi nuh look like im got either.

10. therre are lot lot of guys like this in south london dont be fooled they all think they famous and dont have dry shit in they ass

11. Sender, first and foremost.. Hello and a Happy Pre- Thanksgivinh to you. Secondly, his mouth doe resemble nor matches that of his wallet or pockets because it resembles that of the camel’s mouth who is featured in the Geico commercial screaming ” HUMP DAY!!”… Metty, side by side screen shot please boss lady so sender can gain some resolve to this confusion within her sister’s life. Thankyou ma’am. :nerd

12. He is married to my friend and they go on a lot of trips all over the world. I didn’t know he was giving her so much bun oh my days?!!

1. Do they have baby rats too? Cause him should be single fi a good portion a him life an nu breed nu body..ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww———————

13. Mi rass jason kidd u n ur ex charlette uptown reach pink wall loll a wonder if a d 2 a unnuh plan fi dis big pre xmas exposure lollll jason kiddddd a dawg shit him nuh av nuh shame n any gyal who tek him n feel him av money unnuh get trick him a living leaches

14. Da bwoy deh a one security guard a England and a walk a tell the girls dem bout him work ina office true a neck tie him wear fi gard diplace. A one pussy dat girls don’t mek da wannabe broke poket bwoy yah fool onuh. Him deh a jamaica pon instagram a put up pree picture Ana fool up di girl dem a germs dat

15. A lie dwrcl Jason kid a security guard !! .Nothing don’t wrong with being one but when your gona lie about it then shame on you. That’s the same shit he be telling me on Facebook and bb Untill I found um out from someone who knows the lieing count!’

16. SECURITY GARD JASON KID DI BOSS MISS U AT THE WORK PLACE HURRY UP AND COME BACK COME GARD DI PREMISIS . THE BOSS SE FROM YUH GONE DI DOG DEM MISS YU CAUSE A YOU ALONE KNOW HOW FI KEEP DI DOG KENNEL CLEAN AND TIDY JUST DI WAY DEM LIKE.. SOME BWAY FI STOP WALK AND TELL LIE AND GO ROUND ANA EAT OFF DI GIRL DEM BOUT U A GYALIS

Leave a Reply to Yawdy4Life Cancel reply