HIM SAY WHEN SHE GET IT…………….

61 thoughts on “HIM SAY WHEN SHE GET IT…………….

1. Hail Mary full of grace the Lord is with u blessed are u among men and blessed is the fruit of your womb Jesus. This just to me doah ask mi y! Hey is wah kind a creature this

2. This dude look like one a dem kung fu guy from dem old time Bruce Lee flick. Him don’t look good very scary.

3. Mista Clorox complexion tell di gyal seh “Wait till u get di cocky dem…” :ngakak Den is more dan one cocky him hab…..or di rest inna di black bag weh him travel wid??? Yuh luk baaad. Frontway, sideway or backway…..yuh luk baaad!!

1. A chlorox him use yawdy? And here I thought it was make up. I am gonna have nightmares tonight, yikes

4. Imagine u buck dat pon a dark night pon all a country road…mi woulda probably all jus kin ova an dead.

5. My goodness I take 15-20 fi put on my makeup a mawning time can u imagine how mi n this sea creature woulda haffi fight fi di mirror a mawning time??????? N is which color paste him use pon him face tho?????
    All like dem deh woulda meck me buy shares inna Ricky’s mi nah lie smh

1. Yessssss fix it Jesus lmaooooooo very cherrish fi true a wha stain it?????
        But watch him to no bout cocky kmft, something is where u gonna borrow cocky from fi give the woman cause nobody caaaa tell me say u str88888

1. a di woman dem gi adda woman bad name bout him a mad har smh look how him face swell wid di bleach

1. Met, nuff a dem have dem gyal besty frenz come and pose and duh stuff like dat….a gudda him fren, bout dat a mad har….a trick!!! has to be

2. Lip colour is more lick back cherry. Dem nuh realize afta a while d bleach give dem dis swellup mumps looking face.
          Crawny looking creature.he him waan wid ooman? mussi dem tings or dem batty

6. lol………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

7. this ugly pasty white color bleachers always get look so sick n scary y da chemicals always end up a swell up dem face suh

8. I feel di ooman dem being sarcastic..even di way him a “look” har seem forced n strained. Him stay a way mi naah lie…abomination!!

9. Di woman seh what him use fi mek him face look pretty.
    All know mi a look pon di man and seh tuh miself him favour duppy foto

10. just curious
    wonder if his dick is black or bleached out too ?
    would be odd seeing him naked – body all beige and then this black hood
    bleach would probably be irritating to the pubic parts
    bleachers , do u bleach those areas as well ?
    just curious because i’m bored

11. Nuh care how restaurants wash dem utensils wid scorching hot wata and soap,u can imagine u a come inna one restaurant and him a come out….what would u b thinking and hunger a lick u?

12. So hole awn deh, a straight dis guy yah a pretend seh him straight? FOH!
    Di question i have is, Wat does this guy do for a living? I always see these dancehall “celebrities” flossing, but what kind of job allows you to be at all the parties and be able to afford shopping all the time? I’m pretty sure none of these “celebs” are CEOs.
    Real Talk 😡

13. It is the steroid from th ebleaching cream do him face so, him better stop and the dolly too.

14. why sum ooman attracted tuh dese kine a man i will neva understand it nd doah want tuh edah…luk how de sup’m fava croco-croakin wid a tups a roach discharge..sass crise man

1. u lucky u can tell weh dat ting up top luk like, cuz all now mi still clueless as to wat it is.
      it’s origin is not known
      it hasn’t been classified by a scientist as yet.
      right now mi glad mi deh far from it cuz i swear it luk like it breath fire and shit mixed togedda :takut

15. simply.if one a dem yah sprat yah call to me a road…mi woulda just drap dung….stay bad like wah……..bout gi gal dick….a mussi him dildo him a go gi har….deadinggggggggggggg

16. Wat a ugly f**ker……yuh friend dem a hypocrite when dem say yuh look good…yuh fava dem bleach out whale….

17. y unnu ppl pon dah site decide fi mek mi laff till mi drop dung …………..unnu haffi go pay mi hospital bill enuh………………………………………………………………….. a cyaan manijjjjjjjjjjjjjjjjjjjj……………..RODFG

18. What a sumn fava mash up excelsior crackers no sah him dont look good! N d person who talk bout d Kung Fu movie dem use 2 call d doondus r albino looking character dem SILVER FOX c 1 yah:)

1. Please to leave the biscuits out of this and tek set pon de BIG PARROT FISH…
      :hammer
      Silver fox nu have nothing pon dis…lol

1. Luk suh all him batty round like a pound. N is dat marley braid him av in? jesus tek di case n di pillow

19. Tom foolday in June to rass. I read di screengrabs before me scroll, when mi see di face, di big dutty laff mi pop out. Laaks, a living candid camera dis to rahtid. Look how di steroids in di bleahcing cream swell him face. Look like him all hab liva disease how di white a him eyes suh dark, goodly di sed bleaching toxins a mess up him liva. Yute, guh pon a green juice fasting and drink plenty water wid lemon eena it fi flush ur liva. All a unno wah believe unno can perfect nature ongle a end up look like a damn circus freak show.

Leave a Reply to ganjababy Cancel reply