HIM SEH DOE CALL HIM FI BEG

0 thoughts on “HIM SEH DOE CALL HIM FI BEG

1. Wait…..a shirt an brief him have on a do video. Dwlll. No sa. At first it look like a rerk him deh but as him start rock an tek 2 step mi see say him boeybat. Say it aint soooooo. Di man say not even bokkle doe sell a England. Lol. Unu stop beg beg beg. Chro.

2. Metty good morn, and all mi good up bloggers! U know mi no like how nuff a we jamaican operate wen mi use to done deh mi use to call my mom a beg too from mi look pon him u c mr meaniess a grin. Hear Weh the song say don’t burn ur bridges behind. Jamaica is hard, but aboard wen u can get a $5 food ja if u no have a 2 grand u cannot eat so if u have it wen someone calls just sent it ur blessing will b abundantly. I don’t rate this video nothing funny about it hey mr big man if u were my fren and I saw this video even if I didn’t beg u anything I would change my number I wouldn’t want nothing to do with u r from u same stick Weh stick goat a it stick sheep.

1. Genuine, sometimes it’s unbearable for some Jamaicans. I know someone right now who is afraid to answer her phone whenever it’s a Jamaican calling, it’s like everybody in the family expect her to take of them. Whenever she can do it she does it , but they thing because she’s in America she live in a bed of roses. Yes, life is hard back home, but a lot of people just give up because they can call an beg their friends or family a 50 or a 100″00$. There are Jamaicans in America who are having hard life, don’t know where their next meal is coming from. And u tell them u don’t have any food they don’t believe u because your in America.

1. Honey, even the ones dem ah foreign wi call dung yuh phone ah beg yuh fe yuh hard earned money cause dem phone bill wa pay or dem need it fe buy some sort of foolishness..yuh think dem easy?!

2. But Genuine, it hard fe people jus git up suh and gi weh dem hard earned money…yea true enough he do sound a bit stingy, lol..but he’s telling the truth..

3. Lol….a true, sometime they don’t even ask how u doing? Or they only call when they want something. Dem sit down an burn dm light, dem dem call an beg for money to pay JPS. I have a family memba wey me wait fi call me , me ago tell she off, just wait man.

4. Honey bee morn mi child u r absolutely right, but my point isn’t everything u have to put on video like u said don’t ans ur phone. Most a di time u cannot blame them because a di impression them get from who dem a beg like dem wealthy up ya wen pressure reach dem dem mouth long like muma hog. Most a di jamaican dem up ya behave like dem have it a dem just livening comfortable like mi self ya. Before Mi come ya mi never know people wear dutty clothes a shoe a live out a door because a wa dem Mek mi believe like is paradise a mi Neva stap still mi reach ya a wen mi reach mi sey no sa it is good to c things for ur self so u cannot blame dem cause a nuff poor a boasty live aboard.

5. No sah d ppl dem need fe stop beg d man cos him no have it. A true him a talk some ppl have conscience but some a dem wi beg out u begging place. N is not everybody can afford it. Plus ppl a farin have dem dreams fe achieve 2 n sometime u have 2 put a stop 2 d begging cos u wont have nutten in a life f u ge way everything. Dis man fed up a d begging till him hair a drop out worse dan Beenie Man own 🙂

1. Exactly. I do not have that problem anymore since they have no way of getting in touch with me. One distant relative start using the need to go to the doctor for some nonexistent medical condition. First it was her apartment that was burned down (a lie), then she was calling down illness on herself (another lie). When I spoke to my contacts down there I found out the truth as to why she needs the money. She diverts some partner money and do not have the money to pay the people their draw and they were gunning for her head. I have been con many times, but no more, since they have no phone number to call. Plus, I can block any calls from 876 these days.
      I have friends in Jamaica who collect US$500 a month just by calling different relatives asking for $50. They do not work as a result.

6. Di man seh unu fe tap call and try con and scam im cause im nuh edna it wid none ah unu :hammer :hammer :hammer

7. de wan dem a jamaican a de phuck lease whappen tuh de wan dem weh live rite yah sidung high unda welfare tree nd a call yuh fone bout dem bloodclaat cable awf,car note,phone bill or buy dem a fone doah phuck joke dem worse de dem weh deh a yawd itself a face de struggle set a parasites dem

8. the man right, everything u want a up ya u have to buy and them sid down pan them baxside and wear the most expensive close and na wok. no care how it cold you have to find yu self a work, when rain fall them can call in sick if them work. and then them call and tell u both because rain fall and them never go work fi collect the pay them caan buy food

9. @ SIMPLY sorry a Neva deh side a u fi shake u hand. A wa day wa girl call down mi phone a beg mi $5.

10. :ngakak :ngakak d man sick and tired a dem and d begging! Dem all mek d poor man get hair loss, d man head tap shine like baby batty d way how dem and dem beggy beggy self mek whole a d man head tap peel out. Poor thing look like him up deh a suffa OH God man, like all a scrape d man all scrape fi buy 1 likkle second hand computer and 1 likkle mirror put inna him 1 room fi tek d shame out a him eye, and like dem waan di man tun pauper. Some a dem too terrible fi tru man, dem nuh have no discretion, dem just waan waan like ambulance, unuh git up affa unuh lazy bombo guh look sinting fi duh and tap call off d poor man phone man. Do mi a try nuh fi laugh cauz mi know seh life a Jam dung tough fi true man, but some ppl nuh understand seh it hard every weh, dem come in like dem waan beg yuh dung till you yourself tun pauper and affi start beg too. Dem lethal and deadly wid dah begging syndrome deh fi true man. Poor thing look lakka seh him reach fi him breaking point :ngakak

11. But then again dis yah man yah look like seh him not even gi weh prayers, so how smaddy really find d courage fi beg dis yah meanie fi sinting? dem really beggy beggy fi true, dem brave bad!

12. YO JAMAICANS WICKED PON DI BEGGING TING NAH LIE SOMETIMES IT SHAME ME. UNO FI STOP IT DONT LOOK GOOD. THIS GAL MEET ME FREN AH WAAN HOTEL AH NEGRIL AND FRIEND HER THEN WRITE BIG BIG PON HER FACEBOOK FI SEND HER A JUICY COUTURE BAG MI DID SHAME CAUSE DI GAL NOT EVEN AH YARDIE. STOP BEG FOREIGNERS FI TINGS MON. ALL BATTYBWOY TINOSTARVWOY FRIEND MI PON FACEBOOK AND START BEG CREDIT LOL IF MI LAUGH MI DEAD

13. God ah guh sin anybody weh beg dah man deh. Him luk like him deh pon some serious hards and recovery nuh deh no where close. Mi feel seh him ah guh sign up fi returning residents benefits any day now. Not even two bakkle him can get fi sell ah foreign an it hurt him….:ngakak

1. Yawdy when him say a only fi dem money alone have use mi feel it fi him..smaddy rob him and that is not nice lol

1. Like him mean an tight from long time, suh smady con him backside fi spite. Like smady send him a pumpum pitcho an him pay dung pon di fantasy an neva hear from dem again. :ngakak Mi nah con nobody…but mi nuh sorry fi him :ngakak

2. u know u doe easy_______________________________________________________________ and mi nah look pan u :ngakak

14. I agree wid him totally mi ave one weh call n b all pantyshield n folder leaf..di way she depraiving bad and refuse fi spend har own money, mind you she inna good job…everything dem call foreign fah…sometime me affi ask somethings if weh dem a beg if it no deh a jamaica to..one call a bawl say she not going to har childd graduation choozdeh..but di nex day me si har dress like best dress chicken a big dance …some a dem mek it very bad fi others..dem disgusting bad bad..