Da fuqq is dis ? A man pretending to be a woman ? This is like calling a dog a cat, and a cat a dog. They are NOT the same animal and will NEVER be the same.
You can’t tell those freak of nature that…all the ones that don’t do the sex change talk bout dem pu##y good. Dem tuff like pretending to be women I wish they could get the monthly period and cramps to sickass people.
this had me on the floor mor than the two wah did a fight, no man a weh him/she come from, it gwan like it waan come thi the video and beat Candice/candy to rass
Rosie imitation?DWL he said he nah lesbian …..I caaaaaant :selamat :hammer
What is not this. On bedrest, Jmg keeping me fully entertained, me nah lie. Keep up the good work Met.
:thumbup
Wham tuh yuh Kmdt?
And Jesus wept!!!!!!!!! what an abomination
METTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT WHEY U FIND THAT ROACH DUTTY ROACH
:nosara
“DESPORADA’ = DESPERADO = DESPERATE? I”M JUST SAYING
DAVID KILL DI CANDY LOL
SHEHIM DI BLOOD A JESUS
a weh d______________________________ dat mouth look well stink ewwwwwwww dirty Candice abominashun! *In mi African voice
from mi born
thank u mi likkle fren fi send dis video
dem lost and nuh know weh fi doe dem wid dem poor soul. hhhhaaaaayyy. :matabelo :mewek :mewek :matabelo
All mi coulda say afta watching this is…. Yes God! Good evening gentle ppl.
Bubblelikesoup
A wah dah supn deh ?
a weh di rassssssss. no him beat mi :nohope
Shim seh ah di best a him dat. Mi no wah see di worse then, cause that mouth and dat face deserve an Oscar :tkp :tkp :ngakak
y is di extraniss fi act like a ooman but yet em a cuss a ooman…dats y suh much destruction a tek god land :nohope:
What is that
Hello everyone
Lol I r deading
Di white man dem wah him/her lol
BOMBA!! Candy yu dutty fi true?!?! Battyman/Tranny tracing a di WORSE!!!! Lawd mi shame fi Dutty Candy! :bingung :nohope
:ngakak :malu :ngakak i cannot take it no sah :ngakak
People Candy is a Transsexual to.you hear shim say Candy do har hole in Thailand
I want to see this candy whey go buy her pussy a tailand.. Dwl
Good night MET me confuse….HIM SAY HIM A NO LESBIAN???? ME NO GET IT CAUSE EITHER HIM A MAD MAN R HIM DELUSIONAL R SOMEN TO RASS
night ppl business..him tink him a woman :nohope:
Da fuqq is dis ? A man pretending to be a woman ? This is like calling a dog a cat, and a cat a dog. They are NOT the same animal and will NEVER be the same.
You can’t tell those freak of nature that…all the ones that don’t do the sex change talk bout dem pu##y good. Dem tuff like pretending to be women I wish they could get the monthly period and cramps to sickass people.
JESUS DELIVERRRRRRRRR ME!!!!!!!
this had me on the floor mor than the two wah did a fight, no man a weh him/she come from, it gwan like it waan come thi the video and beat Candice/candy to rass
u haffi back up doe? :ngakak a wonder why him waa blind wi
OMG___________________YUh know, I think Jesus soon come fi tru