HIM SEH………HE R READY

32 thoughts on “HIM SEH………HE R READY

1. a weh d______________________________ dat mouth look well stink ewwwwwwww dirty Candice abominashun! *In mi African voice

2. Shim seh ah di best a him dat. Mi no wah see di worse then, cause that mouth and dat face deserve an Oscar :tkp :tkp :ngakak

3. y is di extraniss fi act like a ooman but yet em a cuss a ooman…dats y suh much destruction a tek god land :nohope:

4. BOMBA!! Candy yu dutty fi true?!?! Battyman/Tranny tracing a di WORSE!!!! Lawd mi shame fi Dutty Candy! :bingung :nohope

5. Good night MET me confuse….HIM SAY HIM A NO LESBIAN???? ME NO GET IT CAUSE EITHER HIM A MAD MAN R HIM DELUSIONAL R SOMEN TO RASS

6. Da fuqq is dis ? A man pretending to be a woman ? This is like calling a dog a cat, and a cat a dog. They are NOT the same animal and will NEVER be the same.

7. You can’t tell those freak of nature that…all the ones that don’t do the sex change talk bout dem pu##y good. Dem tuff like pretending to be women I wish they could get the monthly period and cramps to sickass people.

8. this had me on the floor mor than the two wah did a fight, no man a weh him/she come from, it gwan like it waan come thi the video and beat Candice/candy to rass

Leave a Reply to Met Cancel reply