GOD MUS COME…WIDOUT DELAY TUH!@@$%% Rosheka Walker
Mate can. Stay for. Mi cause mi a hot gal yuh stay real bad mi a no. Bathroom hot gal mi a talk real real gal bayyy mi play a part a the boy life family know. Mi wah take. Some take. Some gal
Sas H. Christ take the case. If ah feh me pickney dat mi would move to the opposite end of the earth so I don’t have to see or deal with this Mangina. OMG. Sad
Jesus Savior pilot me Yes Gawd no words
Sas H. Christ take the case. If ah feh me pickney dat mi would move to the opposite end of the earth so I don’t have to see or deal with this Mangina. OMG. Sad
ISIS Cant hold some a den yah
No him/ she did have on the long lash dem weh day in the video
Father god forgive him in Jesus name , let us pray for him to release those demons blood of Jesus for him .
no sah ….hmmm mi wander a who do dem little yute yah so ..mi wah know who a go investigate di priest dem a jamaica
Da gingi-fly ere need fi go fine some shit fi pitch inna,mi hate when dem behave like dat..nobadi nave nuh swat fi bat weh dis…