HIM SEH HIM CANNOT LEF HIM WOMAN FI LIKES

4 thoughts on “HIM SEH HIM CANNOT LEF HIM WOMAN FI LIKES

1. …but yuh still gi yuh woman bun wid a idiot gal Weh yuh neva even want, suppose a did you see har and look har?

2. Is like dem man yah just cheat fi cheatings sake. You never look her but you did still deh wid her anyway.

Clearly you nuh have dry shit inna yuh botty Omar because ‘wifey’ have to give you $500 or $1,000 just fi you eat more time.

What it sound like to me is that matey never really let off no REAL MONEY yet pon him & ah dat him nuh want gamble pon. Him nah left surety fi unsurety!

Him claim seh it nuh bother him fi see her inna di dance with another man but it DO bun him because him all ah claim the man as him brethren when him know ah nuh him real brethren cuz him woulda call him so called brethren name to him friend on the phone or him woulda really describe them friendship & him can’t Plus when something really don’t bother you, you DON’T MENTION IT!

Him don’t really want the matey but it still ah bun him seh she leave & move on! Them man yah just don’t know what them want but them know seh them want ALL!